Alessa Hamilelikte benim gibi uyku sorunu olanlar uykum cok kaciyor bu aralar uyuyamiyorum 34 haftaligim 😢
Eas Alessa Asla uyuyamiyorum sabaha kadar kıvranıyorum . Gün icinde bikac saat uyuyakalirsam o kadar uykuyla yasıyorum haftalardır . Delirmezsem iyidir . 39. Haftamdayım bebegin geleside yok. Bakalim ne olacak
Zeyyyn Alessa welcme to doğumdan sonraya hazırlık 🤣 hamileyken uyumadım saatler benimki hep ayakta hiç değişmedi çoçuğun huyu
MissWitchy Alessa saat başı uyanıyorum kesinlikle uyuyamıyorum 🤦🏽♀️ 34.haftada başladı bu, 10 gündür falan böyle. Çoğu kez de reflü yüzünden oluyor… nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Ece__ Alessa bir de hamileyken uyuyabildiğin kadar uyu, çok ihtiyacın olacak diyorlar :) sanki uyuyabiliyormuşuz gibi :)
Syd160531 Alessa bende aynı haftada ve sizin gibiyim mide yanmaları mahvediyor beni sağa sola yatamıyorum sıet üstü asla yatamıyorum nefesim kesiliyor 🥺🥺
seymaemrullah43 11 de uyudum 3 de uykuyu almış şekilde uyandım. 37+4 haftadayım. Ve 2 buçuk yaşında kızım da var. Gündüz de uyuyamıyorum. Yaklaşık bir aydır uykular haram oldu.