Balcaa sevgitekes doktorunuz birsey soyledi mi kilosuyla ilgili benimde ayni hayta ve hemen hemen ayni kilo
sevgitekes Balcaa valla bişey demedi ben meraktan sordum gelişimi nasıl diye gayet iyi dedi ben önde gidiyor diye düşündüğüm için sordum ama bişey demedi sizinki
zelihayazarr ArenAsilmomm ArenAsilmomm 37 haftalıkken 3 buçuktu doktor biraz göbekli dedi 😁 şu an 38 oldum kaç olmuştur bilmiyorum ama sezeryan olmak istemiyorum. Bu kiloyla normal olur mu acaba
mmerwe35 zelihayazarr olur tabi neden olmasın. çatı muayenesine göre kolay veya zor diye bir değerlendirme yapılıyor. Kiloya göre değil yani. İçinizi ferah tutun ve bedeninize güvenin 🤩 ayrıca ultrasonda yapılan kilo ölçümünün %10 yanılma payı var. Arkadaşıma 3750 dediler 3500 doğdu.
Pisili Bu ne biçim post psikolojim bozuldu okudukca resmen😅 ne yiyip iciyorsunuz masallah benden iki uc hafta geride olanlarin kilosu fazla bebegimden
Crixus1313 Eloshi merhaba benim de 34. Hafta ve boyu 40cm doktorlar 4 hafta geride diyorlar. Sizin boyunuzla alakalı doktorunuz ne dedi acaba
Crixus1313 ArenAsilmomm kızlar haftanızla boy ölçülerini de yazabilir misiniz? Bize 4 hafta geri dediler 34.haftada 40 cm. böyle doğum yapan var mı endişelenmeli miyim?
SimgeDemirGunes Crixus1313 29+6da 43,5 cm çıktı ama doktor 2 hafta önde olduğunu söyledi biraz uzun boylu olacakmış
Cisemkerimyigit Poyrazin_annesi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etti inşallah. Bizim de salı günü sezeryan 🤰🧿🥰👼
Buket_dadas ArenAsilmomm emin ol bebek o kiloda dogmuyor sözde 39+5de bebegimin 3500 kilo oluğunu u ögrendim doguma girdim bebebk 2975 gram dogdu 🥺🥺