igvescarim Bebegimvebennnnn detaylı ultrason da görüldü zaten genellikle eğer varsa 21 haftalarda belli oluyormuş İnşallah kimsenin başına gelmez inşallah benimki de düzelir 🤲🏻🌸
dlrglnc ArenAsilmomm 34+4 2870 dedi doktorumuz bu hızla giderse iki hafta sonra doğum planı konuşuyor olacakmışız 😅 Sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏
Eminedmr Laydlittlemouse boyu kac benimde 25. Haftada 800 gr kilosuydu 31 cm boyu doktor normal dedi ama banada boyu kisa geldi
Laydlittlemouse Eminedmr boyu30 cm di. Aynen bana da kısa geldi bebeğimin boyu ama doktor öyle değil dedi uzun olacak dedi hatta. Araştırdığımda ise bu hafta için olması gereken boy uzunluğu farklı. Ben de anlayamadım.
Berru Busakts valla hiç hatırlamıyorum ama 29 haftadan bir ay önce gittiğimde de 900 gramdi sizinki şuan kaç haftalık ve kaç kilo
Goncaldeniz Duyguakts1 mahşallah ya ben yiyemiyorum daha 15. Haftadayız ama canım hiç istemiyor açıkmasam yemek yemem
Berru Zehra9616 benim ucuncu çocuğum ikinci çocuğumda doktor dört kilo üzeri olursa sezeryan olur demisti oyuzden sasirdim genelde dört kilo üstünü normal dogrutmuyorlar