Cansut Bebegim 3 gündür çok ama çok hareketli 2 dakika durmuyor sürekli kasiliyorum sanki ama ağrım yok, ve her hareketinde böyle sanki içim bosaliyormuş gibi bir his oluşuyor bu sanci mi acaba ? Yaşayan varmidir
Linakent Cansut bebeğin hareketli olması iyiymiş bizim kızda balerin olucak büyük ihtimal 36+2 selamlar 🙋🏼♀️
selenaras Cansut bazen bende midemin orası boşalmış gibi hissediyorum ama yer değiştirip kaydığı için öyle oluyo😄
Cansut Gorkem97 aynen vallahi yorum bekliyorum bunu yaşayan ve problemi çözen bir anne çıkar diye düşünüyorum.. köşe de bekleyim :))
Fasulyeninannesi1 Iki gundur ayni seyi yasiyorum sanki yuksekten dusuyormus gibi icim kalkiyor nahos bi his geliyor. Asla durmuyor inanilmaz hareketli bebe 🥲
Cansut Fasulyeninannesi1 hih işte aynı problem.. sanki böyle boşluğa düşüyormuşum gibi bir his oluşuyor neden acaba ya ;/
Nil2736 Cansut yani rahim hazırlanıo tabi. Son haftalar bu ağrılar çok normal. Aniden gelen gaz sıkışma ağrılarına dikkat et. Az az başlıo çnkü sonra şiddetlenio.. öyle bi ağrı yoksa stres yapma
2anneoluyorum Normal sancı nasi oluyor bilmiyorum ikinci gebeliğim ilki suni sancı ile olmuştu bu nasi olur bilmiyorum aynı haftadayiz demekki hepimizde normal bende de öyle oluyor 😅
Cansut 2anneoluyorum ben ilk gebelikte normal sanci yi çektim ama tabi düzenli 5 dakika da bir sanci oluyor tarifi yapılamaz bile o derece acı ağrı çektim ama bu acaba yavaş yavaş mı başlıyor sanci yalancı sanci mi anlamadım nst ye girsem ne çıkar çok merak ettim icim bosaliyor gibi his oluşuyor ya aklımı karıştırdı. Daha önce yaşamamıştım:/
Madonna Benimde 31+ 6 günlük çok hareketli maşallah 🧿 bebeklerimiz büyüyor güçleniyor o yüzden hareketlerini çok hissediyoruz. Hep böyle hareket etsin agrim olmuyor hareket edince mutlu oluyorum. Eğer etmezse korkmaliyiz kızlar.
Cansut Madonna haklısınız tabikide hareket etmesi çok iyi ama şu içimde ki his nedir onu çok merak ediyorum :/
Madonna Cansut haklısın canım doktoruna sor bence ama bu haftalarda hareket etmesi çok normal ilerleyen haftalarda zor olacak yeri daralıyor inşallah birseyi yoktur canım 🙏
Cansut Nil2736 hı yok öyle bir ağrı olmadı şu ana kadar. İnşallah da olmaz erken doğum olsun istemiyorum:(
Nil2736 Cansut ozaman bi tüyo Sırtını duvara yaslıcak şekilde yere otur Ayaklarını uzat. Sonra bi bacağını öteki bacağının üstüne getirmeye çalış yani ayak bileklerinde olur üst-üste. Eğer bacağın yerinden felçli gibi kalkmıosa doğum bugun yarın demektir. Bebek kanalda die. Ama atıosan bacağını daha var doğuma
Nil2736 2anneoluyorum bende ilk çocuğumda duymştum. Gerçektende bacağımı atamadım bi kaç gün sonra doğum yaptım