papatya981 2 gündür sağ alt bacağımın arka tarafına kramp giriyor uyanır uyanmaz 34+4 teyim aynı sorunu yaşayan varmı çok ağrıyor taş gibi olmuş oradaki kasim eşim biraz masaj yaptı yumusadi ama hala ağrıyor sağ kürek kemiği kismimdada oluyo😟
Ela532 papatya981 doktoruna soyle magnezyum yazsin canım. Bende çok sıkıntı çektim bu kramplardan bide son haftalar baya zorluyor
eezgitturk papatya981 35+3deyim bende canım magnezyum kullanıyor musun ? Benimde kalça kemiğimden ayak bileklerime kadar vuruyor kramp. Ve ne hikmetse geceleri başlıyor sabaha kadar😂gece olsun istemiyorum artık. günde bir içerken magnezyumu ikiye çıkardım doktorumun demesiyle. Bana etki etmiyor düzenli yoğurt süt peynir tüket demişti doktor hepsini yapıyorum bana mısın demiyor kramp. İnşallah magnezyum sana etki eder 🙏
Liiiiii papatya981 ay benimde oluyor yatarken özellikle geeiliyorum heralde bi anda ağrı giriyor kas gevşetici sürüyorum arada
Madonna Bende de oluyor canım ya sanki damarlarım çekiliyor. Ben o anda bacağimi düz tutup ayak parmağımdan kendime doğru çekiyorum hemen acısı gidiyor agri falanda kalmıyor. Anlata bildim mi bilemiyorum