kadifemsii Mrvunlu sağlıkla kavuşun inşallah . Eşinizi içeri alacaklar mı yada siz böyle bir teklifte bulundunuz mu merak ettim de
Mrvunlu kadifemsii Teşekkür ederim inşallah, evet sorduk normal olursa girebilirsin denildi, inşallah aksilik olmaz da normal olur.
Mrvunlu Cocolingo korkma ya Allah’ın izniyle kavuşcaz bebislerimize hatta kavuşunca gidebilirsek haberleselim 🙏Cinsiyeti ne ?
Mrvunlu Cocolingo Bana 7-7 buçuk gibi gel serum verelim 2 ye kadar bekleyelim dedi bakalım hayırlısı 🌺
Ela532 Mrvunlu inşallah canım ya biran önce olsun bitsin istiyorum uykuda girmiyor gözüme sen spinal mi genel mi olacaksin
Cocolingo Mrvunlu inşallah kolay bi şekilde kısa sürede doğurursun , suniyle başlatacak sanırım doğumunu ?
Cocolingo Ela532 spinal olucak, bende şu sonda olayını gözümde büyütüyorum inşallah uyuşunca takarlar, eğer çok telaş yaparsam sakinleştirici istiycem, sürekli kendimi telkin ediyorum herşey çok güzel olacak iyi geçecek diye, inşallah hepimizin öyle olur 🥰
Mrvunlu annekuzucum İnan ben de aynı sekildim merak etme az kalmış benim son 15 günüm çok hızlı geçti hiç anlamadım, sağlıkla kavusalim hepimiz de yapacak bir şey yok 😊
Ela532 Cocolingo canım bu sonda olayı cidden çok değişik birinin çok canı yanarken birinde tık olmuyor doktor elide önemli bence ama sen rica et uyusunca taksinlar. Bide sakinlestiriciyi hemen vermiyorlarmis bebeğe geçmesin diye bebek çıkınca veriyoruz dedi bugün anestezi uzmanı inşallah bir sıkıntı yaşamam bana herseyi hissedeceksin ama kesilirken vs hissetmeyeceksin dedi bi ürktüm inşallah çok bisey hissetmeyiz spinal olanlar çok memnun