Hamisannee An itibariyle 30. Haftadayiz mide yanmaları sırt ağrısı hafiften başladı sizde durumlar nedir 🥰
Petunya Hamisannee an itibariyle 31. Hafta bizde bende mide yanması tam gaz devam birde sertlik bir yere toplanıyor tıkanıyorum resmen ara ara canları sağolsun 😘
Mevaninannesiii Hamisannee hafiften mii kız ilk günden beri hiç gitmedi ki başlasın 🙊 31 haftaligim ben de kuzum ♥️
AysunUgur Hamisannee bizde 30+3 olduk 🧿 şükür hamileliğim rahat geçiyo, bende değişen hiçbişey olmadı, hamilelikten önce neyse o 😅
Dilandemirrr Hamisannee an itibariyle 30 hafta ☺️ Böyle 30 ü görünce çok yaklaşmış gibi hissettim bi an :)) katın ağırlarım oluyor ara ara onun dışında şimdilik bi sıkıntı yok☺️ haftaya kontrolüm var bebişim zayıftı umarım kilo almıştır 🙏merakla kontrolü bekliyorum
ayse-huseyin16 Petunya bizde 31+1 🌸 bel ağrıları var maalesef kasığıma çöküyor iyice afedersiniz azıcık bile tuvaletim gelse aşırı sıkışmış hissediyorum kendimi gidiyorum azıcık bişey tuvalette yatıcam artık bide bol su içmeye çalışıyorum bu durumda daha fazla tuvalet ihtiyacım doğuyor 🙄 ve bugün sabahtan beri rahimde aşağı doğru bi çekilme var hiç yaşadınız mı bilmiyorum geçen haftalarda kısa süreli olmuştu ama bugün gün boyu gitmedi 😒 doğursaydık hayırlısıyla
ZeynepCodur Biz de an itibariyle 32. Haftaya girmiş bulunmaktayız kızım ile 🌸 ağrılar hafif kasık kemik ağrıları kendini göstermeye başladı diyebilirim 🙃
SerraveAnnesii An itibariyle 37.haftaya girdik 🥲 son 21 gün kaldııı tabi kızım daha erken gelmek isterse daha iyi 😀🙈💕 yalancı sancılarım oluyor, sırt ağrısı bel ağrısı 🥲 sağlıkla gelsinler inşallah
Hamisannee Mevaninannesiii bende pek birşey yoktu ama birkaç gündur karnım midemde sanki yine de çok şükür 🥰😅
ayse-huseyin16 Mevaninannesiii mide yanmasını hep yaşadınız mı 🙄 bende 25. Haftadan beri bel ağrısı var 31 haftalık olduk hiç mide yanmam olmadı çok şükür sadece bir keresinde bamya kurusu pişirmiştim ekşi ve salçalı ağır bi yemek olduğundan sanırım midemi yakmıştı😒 Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah şu dönemi hemen atlatalım 🌸💕
Petunya ayse-huseyin16 gerçekten aynı ben benim bugünümü tarif ettiniz resmen aynılarını yaşadık yaşıyoruz
AysunUgur Hamisannee amin canım 🤲🏼 Böyle de hiç Naz yapamıyorum ki 😅 bu hafta işten izne ayrıldım, bana kalsa daha çalışırdım, patronum sen artık gelme dedi 😂😂
ayse-huseyin16 Petunya demekki normalmiş 🥰 bende temizliğe başladım malum ortalama 2 ay kaldı benim yardım edecek kimsem yok annem kayınvalidem memleketteler tekim burda çevremde yok bugün biraz temizlik yaptım ondan oldu sanıyordum bende 💕
Hamisannee Dilandemirrr bende yaklaşmış hissediyorum 😅 en son hangi haftada kaç kiloydu canım benimde haftaya randevum 🥰
Babyontheway Dilandemirrr karın ağrısı dediğiniz regl ağrısı gibi mi ben de dün ilk defa başladı tedirgin oldum
Mevaninannesiii ayse-huseyin16 hem de nasıl yanıyor sanki alev var içerde boğazdan mideye kadar 🥴 kahvaltı sonrası basliyorrrrr diğer güne kadar yine başa sarıyor🥴🥴
Dilandemirrr Hamisannee 28+0 da 900 gr dı doktor ilk az buldu ama genetiktir falan dedi yememe daha çok dikkat ettim o haftadan sonra kilo aldıran şeyleri baya tükettim umarım almıştır bakalım 🙏 sağlıklı olsun da inşallah bebişlerimiz 🌸☺️
ayse-huseyin16 Mevaninannesiii doktorunuz bu konuda ilaç yazmadı mı bana mide yanması oluyor mu dedi hayır dedim ilaç yazayım eğer varsa dedi olmadığı için istemedim bi danışın isterseniz
Petunya ayse-huseyin16 bende gurbetteyim aynı şekilde annemler kayınvalidemler başka yerde eşim en büyük destekçim beraber yapıyoruz herşeyi çok zorlamayın kendinizi sizde