Psikomer Ulkermadn 12 kiloda cok iyi dana ne olsun hemencik gider tek gebelikte alıyorlar o kadar masallah bebislerde iyi sağlıcakla gelsinler 💕
Ulkermadn Psikomer Amiin canım hepimizin 😇 valla doktor cok almışsın diyince psikolojik olarak durdu sanırım kilo almam 😄
Psikomer Nil2736 bakalım inşallah planladığınız gibi gider ben cok dikkat ederim fln diyodum oyle olmadı 😁
duyguuudmr Psikomer 23.haftayı bitirmek üzereyim iki cimcimeye hamileyim 10 martta kontrolüm var bebişlerin kilolarını o zaman öğrenicem ama kendim 6 kilo aldım 🙄
Psikomer Hatice-31 ben yeni gittim ciğer geliştirici iğneleri vurdu ama gün vermedi ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi.Çünkü bebeklerden birinde yarık damak dudak var malesef😔 anne karnında ne kadar büyütüp kilo aldırabilirsek ameliyatları için kadar iyi olacak.Beslenme konusu biraz zor oluyormuş.
Burcucukk Psikomer hic korkma üzülme kuzum tıp ilerledi, artık tedaviler daha kolay, ameliyatlar daha hizli . Bebek oldukları icin iyileşmesi cok hızlı olacak. Rabbim dermansız dert vermesin. Allah yar ve yardımcın olsun.
Hatice-31 Psikomer çok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz sağlıkla bebişlerini dünyaya getirmek nasip olsun ben iki hafta önce vuruldum ciğer geliştirici iğneyi bakalım sağlıkla gelsin kuzular 🙏🙏
Mucizex Psikomer allah şifa versin ameliyatı rast getirsin🤲🏻inş kaçıncı haftada belli oldu yarık damak olduğu. Folik asit kullanmışmıydınız
Burcucukk Haftadayim 4 kilo aldim 55 kiloyum su an. Bebeklerimde kizim 290 gram oglum 330 gram :) doktor kilolari fazla bile dedi ama burdan okudugum kadarıyla herkesin daha fazlaymis 😊
Psikomer MD8 bende planlı gebelik olduğu için istediğim kiloya düşüp öyle hamile kalmıştım.Çok şükür bir kavuşalım en fazla bir senede eski halimize döneriz koşturmayla zaten 🤭🧸
Psikomer Burcucukk aminnn insallah hemen bu süreçte geçer gider.Minicik bedeniyle ameliyata girmesi insanı çok üzüyor ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin 💜
Psikomer Mucizex evet içinde folk asit olan bir çok vitamin kullandım zaten tüp bebek.Renkli ultrasonda 22. Haftada öğrendik.Aminn cok sagolun 😌