asyaa15 2 gündür çok aşırı hareketli neredeyse hic uyumuyor durmuyor sürekli tekmeliyor uyurken bile sağ sol da yatmam bile zorlaştı. Çok aşagıda bebegim sanki sag sola döndüğümde sıkışıyor sürekli hareket ediyor. Normal mi bilmiyorum ama hic durmuyor ya
Efebebis asyaa15 tam 29 haftadyım 2 haftadır zaten böyle hareketleri 2. Hamileliğim ve oglumda bu kadar net hareketleri hatırlamıyorum ama her hamilelik farklıymış anladım kasıklarımda baskı sürekli eller kollar ayaklar hep bir tekme put pıt hareketler bakalım dogunca da böyle hareketli mi olacak acaba 🤭🤭
asyaa15 tugbaacng evet çok can yakıcı oluyor bazen resmen kazıyor karnımı 🤢 uyuyamıyorum artık onuda gectm oturamıyorum yürürken bile tekmeliyor
asyaa15 Efebebis birebir aynıyız söylediklerin aynı şeklde kasıklarımda.. bnmde 2. Hamileliğim ve oplumda asla bu kdr degildi bu kız çok can yakıcı ve aşırı hareketli ya 🤣🤭
asyaa15 0103qsf kuzm bos ver karnında neyse doguncada öyle oluyormus. Kız karnımdaki 🤗 oğlum byle degildi dogunca da mazlımdı smdidr öyle . Bu cadı olacak belliki
0103qsf asyaa15 benmde erkek basta cok hareketliydi haftası büyüdükçe sakinlesti yavrum korkar oldum ya