Dirik Kızlar bugün kan verdim adete 3 gün var henüz tahlil sonucum açıklanmadı kaç olmalı beta hcg bilgi verebilirmisiniz belirtilerim var mide bulantısı sürekli uyuşukluk ve uyku sık idrara çıkma
Esra255 Dirik 5 ve üstü hamilelik sayılıyor canım. 0,100 falan olursa değerin hamilelik yok demektir. Hadi hayırlısı olsun 😍🐣
Mihribancglr Dirik benim 8 çıkmıştı 🥰 00:00 dan sonra 16+6 olacağız rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 1 saat olduysa hastaneyi arayıp öğrenebilirsin canım
5561 Dirik Adetime 3 gün vardı idrar testi yaptım evde çok istediğim için belli olmaz Aslında diyordum geçmedi henüz diye ama ikinci çizgi çok silik çıktı Hemen kan vermeye gittim 94.7 çıktı Şuan 17 haftalık hamileyim hayallerimdeki gibi kızım oluyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Edabykl Bende adete 3 gün varken yapmıştım test cok hafif bir cizgi çıktı bakılınca zor görünen bir cizgi birtek ben görüyorum sanmıştım ama ertesi gunu kan verdim beta hcg 20 çıkmıştı ve pozitif oldugunu ogrendim 5 haftalikken kese gördük henüz bebegi goremedik pazartesi gidicem insallah görürüm. Seninde sonucun insallah pozitir çıkar 😊
Dirik Edabykl hayırlısı olsun canım senin için inşallah bebeğini kucağına alman nasip olsun. Bende test yaptım çok silik çıktı hatta ben bile çok zor görüyorum ondan sonra gidip kan vermeye karar verdim
Dirik 5561 canim cok sevindim Allah kızını sağ salim kucağını almayı nasip etsin. Allahim banada yaşatsın inşallah
Edabykl Dirik o zaman o pozitiftir cok silik çıktıysa benimkide ayniydi eşime gosterdim hatta o bile goremedi sandim birtek ben görüyorum beta hcg 20 dusuk oldugu için o yüzden silik çıkmış seninkide buyuk ihtimal pozitiftir ama erken ogrenmek kötü cok bekliyorsun ben hala bekliyorum ve cok zor 🙄😊
Melek2424 Bende sağlık ocağında veriyorum ama doktor onayı olmadan düşmüyor bizim burda sizin orda işallah farklıdır
Dirik Melek2424 ben daha öncede verdim aksama doğru sonuç gelmişti sabah tekrar bakicam sonuç yoksa gidicem sağlık ocağına canim
Mothersbaby Edabykl kesinlikle çok zor. Önce kimyasal mı diye korkuyor insan sonra acaba dış gebelik mi kese görününce acaba boş gebelik mi, sonra bebek görünecek mi, kalbi atacak mı valla çok yoruldum erken öğrendiğime pişman oldum çok zor geçti
Dirik Edabykl Allah hakkımızda hayırlısını versin canım çok zor dönemlerden geçtim bebek konusunda artik sevinmek istiyorum
Edabykl Mothersbaby heeeh işte bu been 😁 ilk ogrendim acaba 2 kati artacakmi sonra arttı gittim kese bise gozukmedi bidaha gittim sadece 1 bucuk cm bi küçük kese gözüktü karindan ultrasonla sonra dedi iki hafta sonra gel bebek görünmezse o zaman anlicaz bos gebelikmi degilmi diye insallah degildir hergun dua ediyorum Allah’m bana nasip etsin diye hep düşünüyorsun