Nursena1818 35+2 haftalık hamileyim kızlar ve mide yanmasından baskıdan yatamıyorum nefes almada güçlük çekiyorum karnım çok sert yaşayan var mı bu durumu mideye ne iyi geliyor bişey yeyip içemez oldum🙄🙄
Bernako Nursena1818 35+6 acayip bi çatı ağrım var. Ayaklarım ellerim Sennin-fugu balığı gibi.. mide yanmasını saymıyorum bile.. 37 de alsın diye yalvarıcam haftaya 😪😅 mide yanmasına bende bir dilim elma ve ya ılık süt iyi geliyor
Zeytin20 Nursena1818 35+5 teyim. Doktorum gaviscon verdi. Benimde çok fenaydı bu ara iyiyim. Karnım taş doğum pozisyonu almış kasığımda karnı çok zorlanıyorum artık. Yürümek çok zorlaştı. Cumartesi nst gireceğim doğum tarihim belli olacak.
dilara_cinar99 Nursena1818 35+4 mide yanması pek yaşamıyorum uzanmadigim zaman bel ağrım oluyor deli gibi bı kaç gündür iki de bir kenarlara toplanıyor bebeğim anlamadım onun sebebini 🤷🏻♀️
DefneGokceBlgn Lansor mide koruyucu kullanıyorum mide yanmam tamamen bitti o kadar rahatım ki. Doktorunuza sorun isterseniz.
CerenArslan1 36+3 deyim ayaklarım kopuyor kalçam basarken sanki çıkıyor değişik ağrılar 😄 mide yanması na ne iyi gelir hiç bilmiyorum canım bir doktoruna sor istersen valla birde gece uyuyamıyorum bir sıcak basıyor
Nursena1818 dilara_cinar99 Bendede oluyor o toplanma canım bebeğin alanı daraldığı için oluyormuş diye duymuştum sağlıkla kucağına al inşallah (mide yanman olmadğı içinde çok şanslısın😄)
dilara_cinar99 Nursena1818 Sizin de geçer mide yanmalariniz inşallah hepimiz sağsalim alalım kucağımıza ☺️🌹
Mamatobe Nursena1818 Rennie duo vermişti doktorum midem yandıkça içiyorum iyi geldi onun dışında soda da çok işe yarıyor bir de sakız çiğnemek bi nebze rahatlatıyor
happybaby123 35 ten selammm bu ne sıcak ayol iki defa kıyafet değişiyorum birde bacak ağrısıyla uyanıyorum sabah ilk saatler zor yürüyorum sonra açılıyor😄