Nurgrcn Bebeğim baş asa gelmiş sizin kaçıncı haftalar da baş asa geldi, acaba doğumum çok mu yaklaştı
Lulikli Nurgrcn 24ten beri baş aşağı bebeğim. 37+0 oldum doğum kanalına girmedi. Yani daha yolunuz uzun başka bi sıkıntı olmazsa 😊
Ahmetinannesi25 Nurgrcn benim de 33 de şimdi aşağı dönmüş ama kanala inmediği sürece doğum yaklaşmış olmaz hareket halinde dönebilir yine
Nurgrcn Lulikli öyle canım benim rahîm ağzı dikişim var erken doğum riski oldu için asaya dönünce korktum doktorda yakın takip edelim deyince acaba dogurcamda benimi korkutmak istemiyo dedim
Oglusununannesi06 Lulikli benimde baş aşağı dönmüs 25 haftaligim korkuyorum doğururm diye ama rahim ağzı kapalı demsti doktor geri makat olurmu acaba aşağıda bski hissediyorum normal mi😔
Ozgeliz Nurgrcn bebekler zaten 28. Haftada baş aşağı pozisyonu alır bu çok normal :) doktorum ilk hamileliğimde 28. Haftasında döndü demişti ve ben erken doğum yapıyorum sanmıştım 🙈 ikinci bebeğim hiç dönmedi misal neler yapmıştık dönsün diye
Nurgrcn Ozgeliz benim rahîm ağzı dikişim de var ekstra bebeği tutmak için dikildi şimdi de dönünce acaba erkenmi diye korkmadım değil
DuyguLina_ Nurgrcn 25.haftasından beri pozisyonu baş aşağı duruyor😊 36.haftaya geldik ne kanala girdi ne de bir şey değişti hala başaşağı duruyor 😂
Cute-Mom Nurgrcn benimde rahim ağzı kısalığı var 27 de döndü doktoruma sordum bu haftalarda doğum pozisyonunu alması gayet doğal dedi
DuyguLina_ Nurgrcn maalesef sadece çenesi ve yüzünün çok az kısmı. En son yüzünü 20 haftalıkken net gördük 😌
Estrella Nurgrcn hayır canım özel bir durum varsa ayrıca bilemeyeceğim ama benim bebeğim 26. Haftadan beri doğum pozisyonunda. Şuan 33+6yız.
Simgeyuca Benim de 31 de dönmüş şu an 33 haftalığız ilk gebelik nasıl olur bilmiyorum ama baskı yapıyor tuvalete gidiyorum
Simgeyuca Nurgrcn aynen öyle hayırlısı ile sağ Salim vaktinde alırız bebeklerimiz kucağımıza inşallah