Iloss_06 28+3 deyiz bu aralar karnım sertleşip duruyor. Bebişin hareketleri de aşagı da 2 gundur. Sertleşme durumu yaşayan var mı aranizda?
Yagmur2210 Iloss_06 bnde oleyim canım 30 oldum karnım bazen taş gibi oluyor toplanıyor biyerde midem özellikle taş gibi oluyor normal herhalde bu haftalarda
Tugceelanaz Bende 27 haftalık hamileyim benimde oluyor gün içinde bi kaç kez, hatta aşağa doğru tekmelıyormuş gibi hiss ediyorum. Şimdiden çok zorlanıyorum. Alt tarafım ağrıyor resmen bu çocuk 40 hafta durmaz diyorum🤣
Duru_nunkardesi Kızlar selam 😚☺️ Benim kesem görünmemişti yA ben ilk dijital test yaptığımda 1-2 hafta göstermişti dış gebelik olsa Allah korusun bugün yaptığım da 2-3 çıktı yani acaba beta hcg hormonu artmasa hafta büyüdüğü çıkar mı idrar testin de kızlar sizce biliyorsunuz burda kan veremiyoruz isteyerek o yüzden ben de böyle yaptım idrarda hafta büyümüş mü diye baktım büyümüş çıktı yani 2-3 yazması 4 yada 5 haftalık olduğunu gösteriyormuş kıXlar bir fikir verin
Deniz_moms Duru_nunkardesi görünmediyse alttan baksaydı doktorun benım 5 haftalıktı görünmedi ultrasonda sonra kan tahlili yaptırdım çıkınca alttan baktı daha erken senin haftan
Duru_nunkardesi Deniz_moms alttsn da baktı canım göremedi 2 hafta sonra gel dedi iki hafra sonda bugğn gidecez inşşşqh