ameliabarlas Kızlar az önce kan verdim. 10 şubatta beta hcg değerim 690.13 dü. Az önce çıkan beta hcg 15.000 gözüküyor. Ben 2 katı hesabı yapınca değerim düşük gözüküyor panikledim. Beta hcg ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
MihrimahVeAnnesiii ameliabarlas Değer iki günde %60 artsa bile yeterlidir. Fakat sizin keseniz çoktan görülmüş olmalı neden beta takip gereği duyuyorsunuz. Ha birde cihazlar 15.000den yukarı ölçüm yapmayabiliyor. Yani değeriniz daha yüksektir fakat cihazın ölçüm kapasitesi 15.000 olabilir
berjerdekikaolikalev ameliabarlas Maşallah diyelim birde merak etmeyin tuhaf bir durum olsa vücudunuz bunun sinyalini verirdi ve betanız bu kadar yükselmezdi. Sağlıcakla kucağınıza alın
alcang ameliabarlas bazı laboratuvarlar bi değerden sonrasını ölçmüyor. Bazen 10bin bazen 15bin oluyo. Muhtemelen ondan kaynaklıdır. Doktora gitseniz keseyi görürsünüz zaten
mrs-nobody ameliabarlas kalp atışı bile duyabilirsiniz alttan muayene ile 🥰 panik yapmayın hiç, bi sıkıntı yoktur Allahın izniyle 😇beta hcg de bi yere kadar yani artık ultrason vakti gelmiş 🙃🙃
ameliabarlas MihrimahVeAnnesiii ben henüz doktora gitmedim 2 gün sonra randevum var ama ne olur ne olmaz kan vermem istedim. Bahsettiğiniz cihaz hormon testi cihazı mı?
MihrimahVeAnnesiii ameliabarlas Evet yani bu değeri ölçen laboratuvar cihazından bahsediyorum.😊 İçiniz rahat olsun kese de görünür hatta kalp atışı ile bebeği de görebilirsiniz. Hayırlı olsun inşallah rahat rahat kontrolünüze gidebilirsiniz 😊
mrs-nobody berjerdekikaolikalev merhaba sanki sizde keseyi görememiştiniz yanlış mı hatırlıyorum🤔 son durum nedir gittiniz mi dr a?
ameliabarlas MihrimahVeAnnesiii çok teşekkür ederim bi an öyle çıkınca ne yapıcağımı şaşırdım hepinize çok teşekkür ederim içime su serptiniz🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aslaninannesi01 ameliabarlas sonucunuz >15000 olarak yazıyordur muhtemelen cihazın en yüksek ölçtügü değer 15000 olduğu için bu sekildedir