Bircannbozann Hanımlar 26+4 gebeyim doktorum suyun sınırda oldugunu söyledi bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı veya bu durumu yaşayıp bir aksilik yaşayan varsa bilgi verebilirmi 🙏🙏
MMmerve_ Bircannbozann aynı seyı gecen haftalar yasadımhavuc suyu ıc hergun bı bardak devecı armudu ye ve bol su ıcıp dınlen bı haftada duzene gırer ınsallah
Serapcemre Bircannbozann deveci armudu yiyin A101de varmış havuç suyu diyorlar. Ya bana da dedi devletteki doktor covitken günde 4-5lt su ıctm havuc yedım makinam yoktu suyu için gittim gayet ıyı dddi😊ama işte devletteki doktorlara da güvenmıyorm kanama alanı da var dedi ama yokmuş😒
Bircannbozann MMmerve_ inşallah canım su içiyorum bolca ne gibi riskleri var internetten okudukça sitrese giriyorum pek iç açıcı şeyler yazmıyo
MMmerve_ Bircannbozann ınternete bakma bende okudum bosa strese gırdım ınankı sen bol su ıcıp dedıklerımk yap ınsallah duzene gırıyo haftaya bıdaha gıdıcdm 31e gırıyorum bıde bebek hareketlıyse hıc korkma hareketlı dımı hıssedıyosun yani