gulfemsvnc s_sila 5. dakikadan sonra bakmamanız gerekiyor çıkan çizgi o dakikadan sonra kuruma çizgisi oluyormus
Esra_G s_sila testin kağıdında yazan dakika kadar ki görüntü önemli bazı testler 5 dk bazı testler 3 dk içinde sonuç veriyor. O dakikalar içerisinde çizgi görmüyorsanız teste bakmayın zamanla kuruma çizgisi beliriyor sizi yanıltabilir.
HilalEyce s_sila bende gebeliğimi bu testte öğrendim hemen ikinci çizgi çıkmıştı bebek varsa ilk 5 dakika da çıkıyor
snmhsnn mom130 idrarda pozitif kanda mı negatif gördün :( idrar testin çok mu kırmızıydı peki kaç gün önce yapmıştın gebelik testini
s_sila HilalEyce yaa ben 1 ay once kurtaj oldum az lekelenmem olunca her ihtimale karsi test yaptim parca mi kaldi beta mi sifirlanmadi diye ama kuruma cizgisiymis
Tospikannesiiiii s_sila evet kuruma çizgisi bende bu testte yaptım 3 dk da kopkoyu oldu gebelik varsa direk çıkıyo
La_le s_sila bı 10 dk sonra tekrar bak neyse o olur ben bundan almıştım testim pozitif cikmist sanırım 5 TL
mom130 snmhsnn hatırlamıyorum adete yakındı. Evet ilk ysptim bişey yoktu yarım saat SONRA baya pembe oldu. Gittim kan verdim negatifti
Babydu s_sila Ay evet bu mavi test benide çok ikileme sokmuştu bundan almayın bidahakine negatifse bile silik çıkıyo 5 dk dan snra
esmir s_sila kuruma çizgisini ilk bu formda okudum bilmiyordum ilk gebeliğimde testim aynı böylr silikti şuan kızçem 5 yaşında 🤭