busraceylan 30 haftalık hamileyim iki gündür sağ kasığımda yanma batma ve ağrı var aynı durumu yaşayan var mı ?
Arashsn busraceylan benim de saga değil de sol kasığımda daha çok ağrı oluyor kramp şeklinde ağrı giriyor özellikle bu akşam çok ağrım var beni korkutuyo😔
Elfklc Bende 28 haftam bitti sağ kasık tarafında ağrı oluyo özellikle yürürken ve ayakta çok durduğumda oturmadan geçmiyo dün doktoruma sordum olucak böyle ağrılar dedi. Yorma artık kendini dedi istersen bi doktoruna danış sende
busraceylan Elfklc muhtemelen bebek zorluyor orda yoğun bir baskı hissediyorum yürürken ayağım yere değdikce ağrıyor bide sağa yatınca ağrıyor kontrolüm marttın başında gidince sorarım artık
busraceylan Arashsn bende başta apantist mi diye korktum ama sonra zorlanma hissettim o bölgede kemiğime bişey değiyor gibi bebekten dolayı ağrıyor muhtemelen normal vücuddaki her değişiklikte insan korkup panikliyor hemen
Arashsn busraceylan aynen öyle benim haftam büyük olunca ister istermez korkuyorum artk şiddetli ağrılar günden güne daha cok oluyo inşallah doğuma kadar idare edeceğiz 😂