Sinoooom 29 haftamdayım ne yersem az dahi olsa karnım da direk sertlik oluşuyor bazen böyle patlayacak gibiyim… Ve sürekli bir şeylere ağlamak istiyorum sinirleniyorum hemen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gebehanim Sinoooom aynı durumdayiz valla bi şişkinlik hazimsizlik var gece yatmadan midem hep ağzımda Karmarakisik duygusalim
1prens1prenses1402 Sinoooom doğumuma 1 gün kaldı aynı sıkıntıyı bende çekiyorum dogursam da bitse artık sıkıldım herşeye aglamaktan 😂
Sinoooom Gebehanim hayır bide bu sebepten uykuda gelmiyor artık diyorum bi anca doğurayım 😂 29+3 bende 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ipekveatlas Sinoooom valla artık karnım vücuduma göre ağır geliyo sanki geceleri dönerken cok korkuyorum allahım ben simdi böyleysem ileriki haftalarda napcam diyorum aslında korkmuyofum hic ama zorlanınca gözüm korkmaya basladı allah yardımcımız olsun🥺
Sinoooom ipekveatlas malesef karınlar gittikçe büyüyor Buda en büyük sıkıntımız 🤦🏻♀️ Aslında daha dönerken vs sorun yaşamıyorum şükürler olsun rahatım sadece bu sertlik ciddi anlamda rahatsız ediyor 🤦🏻♀️ Amin İnşALLAH 🥰
Gebehanim ipekveatlas düzenli gittiğim bir doktor yok canım normal istiyorum ama tahmini doğum 5 Mayıs demişti uygulamaya göre 2 Mayıs bende bilmiyom :)
Sinoooom TekinSahra44 34 hafta olsaydım keşke bendeee 🤦🏻♀️🥸 mide yanması sorunları da yaşıyorum ama madem suyu çok iyi geliyor bana
ipekveatlas Sinoooom benim bu sıralar siskinlik gaz problemim oluyo ve cok rahatsız oluyorum geceleri o yüzden karnım hareket ederken cok acıyo😢bide kocaman oldu ondan daha zorr ay allahım bi avaz da kurtarsın hepimizi
Sinoooom ipekveatlas mayısın başı ama ben sezaryan olacağım bebeğim de makat duruşundaymış yani böyle giderse zorunluyum o yüzden nisanın sonları gibi 😌 Bende diyorum artık dogurayım bitsin bu sorunlar demekki aynı fikirdeyiz 😬😬
ipekveatlas Sinoooom kız simdi makat durus olması normal değil mi daha cook döncek diyo benim doktorum hic bisey anlamadımm
Sinoooom ipekveatlas ya bilmiyorum ki doktorum öyle dedi normalde sezeryan istiyordum ama doktor böyle giderse kesin dedi zaten 🤦🏻♀️ Ama bebeğimi hep aynıydı hissettiğimden beri inş döner yine 😂😂
Sinoooom 1prens1prenses1402 ohoooo 1 gün kalmış iyisin yine 😂 biz napalım daha kaç hafta sebepsiz saçma şeye ağlayacağım acaba 😂
1prens1prenses1402 Sinoooom ay ama bu günlere gelene kadar neler çektim allah sabır versin son günler daha da sıkıntı 😂😂😂
Sinoooom ipekveatlas ben artık anlıyorum valla sürekli sağ tarafıma geliyor göbeğimin üstüne kafasıyla bastırıyor ayakları ile kasıklarıma bazen canım acıyor rahatsız ediyorum gidiyor geri geliyor 😂😂
Sinoooom 1prens1prenses1402 Ben o günlere geldiğim de bu sefer de doğum İçin ağlarım 😂😂 Valla Rabbim yardım etsin hepimize bebek işi zormuş 😂
ipekveatlas Sinoooom bebeğin böyle yan yatıyo olma ihtimali var mı yani mesela kafası sağ tarafımda ayakları sol tarafımda gibi. cünkü ne midemde baskı var ne asağıda