Songul42 Zeynepcikk canimben aldim ama nekadar gerekli inan bende bilmiyorum ama kafamda kurdum yanimda bile yatsa onun icinde daha rahat olacagini düşündüm bir komsuya geçsem icine koy rahat rahat sende otur oda yanida uyusun mantigi var bende
[silindi] Zeynepcikk babynest yerine böyle bir şey alabilirsiniz. https://www.tossiee.com/portatif-bebek-yatagi-bej.html 1 yaşına kadar kullanılıyormuş annenizde kayınvalidenizde klmaya gittiğinizde evde oturma odasında uyutmak için bence çok kullanışlı gibi geldi bana. Tatile gidicez o yüzden aldım ben katlanılabilir olması güzel bir şey
Ozgezafer Zeynepcikk ben şuan onu kullanıyorum çok rahat açıkcası saatte bi bebeği beşiğinden kaldırmak yerine nerdeysem orda yatıyo yanımda hemde bunun kendi yatağı olduğunı zamanla bu şekilde anlar
Edddaaa Ben de aldım ama henüz kullanmadık bebek gelince inşallah, ama ilk zamanlar bebeği yanında yatakta yatırmak istiyorum , sürekli emzireceğimiz için kalk al geri koyrekrae kalk yapmak istemiyorum , ahahah babamız da salonda yatacak 😂 napabilirz baba olmak kolay değil 😂