ipekveannesi Hifanur32 benimde öyle ilk hamileliğimde hiç karnım yoktu son aylarda bile. Şimdi 19+3 göbeğim baya belirgin 6-7 aylık sanki
gldn065807 Hifanur32 yok aksine bunda daha küçük 28 haftadan sonra çıkmaya başladı 34+4 oluyorum yeni belli oluyor değişik şekilde
Hifanur32 Zehra9616 😂😂aynen canım ilk gebeligimde çok az vardı karnım daha 4 aylık ama 7 aylık hamileyim gbi
Hifanur32 iremss benim ilk gebeligimde 7 aylıkti karnım çıkmıştı şuan 4 aylık ama 7 aylık gbi duruyo karnim
despina234 Kızımda 6.aya kadar çıkmadı bunda da hemen belli oluyor daha 3.aya girmedik 😄 çevremde herkes 2.de karnım hemen çıkmıştı diyor galiba şehir efsanesi değil gerçek 😄
hunilimom Hifanur32 kız bende 14 haftalık hamileyim ama karnım baya çıktı gaz mi bebek mi anlamadım 😂😂 ama 9 aya ne olurum bilmiyorum
GriMavi Ben 6. Aya girdim erkek birde karnım henüz cok küçük normal bisey giydigimde hafif bol görünmuyor Herkes 6. Aydan sonra cıkar diyor E bi zahmet yani😀
Defne2018 Hifanur32 benim de kızım da az çıkmıitı hiç hsmile degilim gibiydim oglumda fazla çıktı 4 aylıkken 6 aylık gibi gözüküyodum
Hifanur32 Defne2018 benimde oğlumda hiç yoktu resmen bunun daha cinsiyetini ogrenmedim heyecanla bekliyorum
SeydaPrc Hifanur32 Benim de ilk gebeliğimde 5. Aydan sonra karnım çıkmıştı. Şimdi ikinci gebeliğim 4. Ayın başında top gibi çıktı karnım daha büyük olacak galiba