NrcnGltkn Canlar iki gün önce midemi fena üşüttüm bağırsaklarm çok hareketli midemde aşırı şişkinlik var bir ayağım tuvalette ishalden dolayı haşlanmış patates yedim pek faydası olmadı 17 haftalık hamileyim başına gelen varmı öneride bulunabilecek??
Deletedmom627372 NrcnGltkn ilk hamileligimde bende de olmuştu acile gittim serum taktılar onun üstüne düzeldi biraz
denizvebulut NrcnGltkn Geçmiş olsun, probiyotik kullanabilirsiniz. İshal için en etkilisi reflor. Gebelikte güvenli. Yine de doktorunuza danışın tabi ki. Doktorunuza danisip alana kadar ev yapımı yoğurt, turşu, kefir tüketmeniz sizi rahatlatacaktır.
Ceydaa61 NrcnGltkn 1 tatlı kaşığı Türk kahvesinin (pişmemiş hali) üsten limon sıkıp yutun. Üzerine de hemen muz yiyin. 1 saatte kesiyor. Daha 2 gün önce denedim. Hemen kesti
NrcnGltkn Zehra9616 onun yerine takviye ilaçları alıyorum midem aşırı hassas neden böyle oldum hic bilmiyorum tatlı tüketimi hic yok asitli yok salçalı yağlı yemekler yok hamilelik oncesinden herşeyi güzel güzel yiyen biriydim şuan böyleyim 🤷🏻♀️
Zehra9616 NrcnGltkn refluden dolayidir cnm normal ilaclarlada alabilirsin normal alamiyosan ama eksik kalmasin dikkat et