Sekonunhatunu Arkadaşlar devlette yapılan kan ve idrar tahlilinin sonuçlarını özeldeki doktor bilgisayarından görebilir mi? Devlet sonuçlarımı vermedi sormak istedim
Bebekgeliyor-20 Sekonunhatunu üzerinden 24 saat geçmesi lazım özele gidincede e nabızdan sana kod geliyo onu paylaşırsan doktorla sonuçları görüyor benim özeldeki doktorum saglık ocagında kan ver öyle gel dedi
Denizvegokyuzu Sekonunhatunu Malesef göremez hastanelerjn sistemleri kendilerine özel. Devlet hastaneleri bile birbirlerinin sistemine göremiyor. 🤷🏻♀️ Tahlilden tahlile değişiyor. Hepsi görünmüyor.
Bayancorek Sekonunhatunu benim sonuçlarım e nabızda vardı o yüzden doktorum görmüştü direk oradan, e nabız a düşerse görür bence sizinkide 🌸
mervesglm Sekonunhatunu görmüyor. E nabızdan açıp gösterebilirsin. Ben öyle yapıyorum. Onların sistemleri farklı maalesef. Sağlık ocağındaki doktor veriyor devlette doktordan istersen yazdırıp verebilir.
Bebekgeliyor-20 Sekonunhatunu e nabızınızda siz görüyorsanız yani düşmüşse sisteme doktorda görür bazen hemen sisteme koymuyorlar
denizvebulut Sekonunhatunu E nabizda gerekli izni verdiğiniz sürece görür. Bunun için e nabiza girip, gizlilik ayarlari sekmesini seçip, verilerini aşağıdakiler görüntüleyebilir kısmından, muayene olduğum hekim kısmının yeşil işaretlenmiş olması gerekli.