Zehra9616 Esenkaplan hep saga yatiyorum cok nadir sola yatiyorum ben rahat olmazsam bebekde olmaz oyuzden takilmiom
Hayallerim95 Esenkaplan valla ben sağada yatıyorum solada eskiden annelerimiz ninelerimiz nasıl yatmışlar annem diyor valla bitek sende duydum biz kafamıza göre yatardık diyor😅
dunyambebgim Esenkaplan bende bir tek bende bu sorun var sanıyordum sola yatınca kemigime omzuma kadar uyuşuyorum uyurken sağa yatiyorum hep solda uykuya dalamiyorum kan basıncı falan etkiliyor deniliyor ama idare ediyorum bir sağ bir s
guler0135 29 haftalığım ikiz bir de benim hep sola yatınca kendimi kötü hissediyorum birinin üzerine yatıyormuş sürekli gibi biraz da sağa yatıyorum düz yatmamaya çalışıyorum sadece
Esma70 guler0135 aynen bende 27 haftalık ikiz hamileyim birisi tam sol kasıkta diğeride sağ kaburgamın orada ne tarafa yatsam kendimi suçlu hissediyorum zaten uzun süre tek tarafta yatamayınca dönüp duruyorum😅
dunyambebgim Esenkaplan gündüzleri yatana kadar sol arada sağ tabi tam uykum gelirken de sağ anlaşıyoruz bir şekilde 🤷♀️😁
Anne_N Esenkaplan bütün gece bir sağ bir sol dönüp duruyorum. Bir süre sonra üstüne yattığım taraf ağrıyor uyuşuyor. Sırt üstü yatmamaya çalışıyorum. Bazen o bile olabiliyor. Hep sola yatabilen yoktur herhalde
Gzm23 Esenkaplan aynı haftadayız valla sağda daha çok rahat ediyorum ama sola yatmak zorundayım sağ kaburgama baskı olduğu için