Defne000 Mnk16 ilk gebeliginiz mi ikincide biraz cabuk büyüyor☺️ Bende 16+2yim 6 aylık gibiyim gazda cok fazla oluyor 🤷🏻♀️
Gurbetkusu_43 Mnk16 16 haftalık ve ilk gebelikse bence gayet normal çıkmış. Benimki 23/24 haftamda nerdeyse bu kadardı.
Mnk16 Smye57 evetkız görüyorum dedi 13 haftalıkken, ama kıyafet almayın üç hafta sonra bir daha bakalım dedi bu pzt bakacağız tekrar ☺️
Mnk16 Defne000 Gaz var zaten orası kesin de sabahları bi tık daha az oluyor çünkü 😊 evet ilk gebeliğim
Hatice_gzr2505 Mnk16 senin göbüş de benimki gibi aynı boyut nerdeyse ve erkek bebeğin olacak gibi benim de 17+5 ve erkek😄
Hatice_gzr2505 Mnk16 14 haftalıkken bana da kıza benziyor demişti bir baktı 16+4 dü baktık kesin erkek kordonundan bağımsız görmüştük 😃 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Mnk16 Hatice_gzr2505 Hayırlısı olsun Canım bütün hurafeler erkekti bizim zaten ama sonra kız deyince tamam dedik ters köşe yaptı bide ne bulantı ne ağrı çok şükür çok da Sakin geçiyor
Hatice_gzr2505 Mnk16 aman sıkıntı çekme de kız erkek hayırlısı olsun benim çok zor geçiyor hamilelik şekerim var erkek olmasına rağmen bulantılarım ve kusmalarım geçmedi kokular hat safhada hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum sevdiğim herseyden tiksindim 😄