Onurbunur Yaa kızlar bu hafta iyice büyüğü için karnımda çatlak olmuş çok yoktu 1 2 anca şimdi kırmızı kırmızı ne yapmalıyım nasıl hafifler çok canım sıkıldı ya
Petunya Onurbunur genetik oluyor canım düzenli ne kullanırsan kullan genetikse her türlü oluşuyor doğuma bir gün kala bile oluşuyor maalesef
linamom Onurbunur ben de Bio oil diye çatlak yağı kullanıyordum sadece göbeğime sürüyordum bi baktım basenler çatlamış 😭göbekte şuan bişey yok 27. Hafta
Petunya linamom bende bio oil kullanıyorum ama sırf içimi kullandım diye rahatlatmak için yoksa boş hepsi
Anne12 linamom bende ilk hamileliğimde sırf göbeğime yağ sürüyordum bir baktım göğüslerim hep çatlamış şimdi 2.ye hamileliğim heryerime sürüyorum 😅
Onurbunur Petunya offf ya çok canım sıkıldı kalçamda ergenlikten kalma vardı o neyse dedim ama göbeğimde olsun istememiştim
Gul1998___ Canim benm 3ayindan oldu badem yagi suruyodum bence genetk benim annemdede oldu bendede oldu yapacak hicbisey yok sadece zaman kecdikce rengi soluyor daha az goze carpiyo
Petunya Onurbunur zamanla renkleri açılıyor canım beyaza dönüyor maalesef bu süreçde beklendik durumlar
Onurbunur Gul1998___ bacım çatlamış ya bir haftada içinde geçen hafta bir şey yoktu napalım olan oldu en azından çocuktan kilodan daha başka bir şeyden değil bu çatlamayanların şansından isterdim ama napayım
Nuran_-gvnmz1903 Sürdükten sonra sürdüğünüz yer biraz açık kalıp yağı emmesini bekliyorsunuz yoksa üstüne bir bez veya strecliyor musunuz
Onurbunur Nuran_-gvnmz1903 ben zeytinyağı sürüyorum elimle biraz yedirdikten çıtçıtlı atlet kullanıyorum kapatıyorum yani atletle yağın emilimi uzun sürüyor