Aysenur5 Kizlar bugun acil sezeryan oldum ve bebek yogunbakimda solunum güçlüğü varmış benim haftada ile gebelikte doğuran var mi
mucizegebelik6 Aysenur5 solunumdan cok durmaz kuvezde cnm genelde 34 den sonra ciğerlerde tamamen gelişmiş oluyor ztn. Acil sezeryan olma sebebin solunum muydu
eminemre99 Aysenur5 canım benim inşallah sağlıkla hayia bebeğini kucağına alırsın Allah izni ile duanedelim inşallah bol bol ❤️
Canselyaren Aysenur5 rabbim tez vakitte kavuştursun sizi hartasi çok iyi bir haftaya çıkar muhtemelen 🙏🏻😊
ipekveatlas benim kız kardesim 36 haftalık doğdu annemin gebelik sekeri vardı ondan etkilendi acil sezaryene alındı doğdu kücüktğ ama küveze girmedi korkma insallah hemen cıkar
mucizegebelik6 Aysenur5 korkmayın cok durdurmazlar bi arkadaşım da o hafta doğdu ama kuveze girmedi bu solunum sıkıntısını çoğu bebek yaşıyor icini gerek tut kuzum
Aysenur5 eminemre99 mucizegebelik6 çok sağ olun kızlar hem danışmak hem güzel dileklere avuntuya ihtiyacim oluyor haliyle
Selin12- Aysenur5 cok geçmiş olsun korkmayın çok durmaz benim arkadaşımın bebeği 28 haftalık ken doğdu acil suyu geldi kuveze girdi o küçük olduğu için biraz fazla kaldı ama komşunun bebeği sadece bir hafta doğdu oda 35+5 de doğdu canım
Handan_65 Aysenur5 Bnde 36 +4 acil sezeryana alındım kordon dolanmıstı Brbrğimin basına 9 gün küvezde kaldı cıktı benımkinindr solunum sıkıntısı oldu Rabbım sabırlar ve şifa versin