ozlmunall- Kızlar 19+2 günlük hamileyim bu zamana kadar 5 kilo verdim ama son 3 haftada 2,5 kilo almışım doktor bu kadar kısa zamanda aldığım kiloya tepki gösterdi sizce kilom normal mi?
Nergissi ozlmunall- sizin doktorlar kilonuzu mu soruyor. Benimkinin bir şeyden haberi yok. Şiştim gittim😂
Aylindirgen ozlmunall- vallaha ben hamile kalmadan önce 53 kiloydum şu an 66 olmam lazım bana da çok kilo aldın diyorlar (34 haftalık gebeyim) beni gören panda gibi olmuşsun diye bir de dalga geçiyorlar açıkçası üzülmüyor değilim yani 🙃
selinbirincisezen Ben 2 ayda 1 kilo aldım diye bana da doktorum fazla almışsın dedi aslında fazla değil ama 🤣🤣🤣
linamom Ben 3 kilo almışım bir ayda eskisi kadar yiyorum hatta bir tabak yemek de midem şişiyor ama abur cubur falan aldırdı sanırım🥺
Ozgennnnnn Bende 21 haftalığım . 68 kilo ile hamile kaldım şu anda 69.5 oldum 🙄 ama ilk 3 ayda 65 e düşmüştüm yani ben kaç kilo almış sayılıyorum 😂😂
guler0135 59 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum 29. Hafta ikiz bebiş bekliyorum bakalım doğuma kadar kaç olacak 😀
Erdgnelif Ne güzel ilgili doktorlarımis bizimkinin kilo ölçme derdini geçtim ağzını açıp şunu yap demiyor adam soru sormazsam konuşmuyor bile 🤦♀️