Askiletotomsu Ben ev cemeni yaptım ve içine ? Kekik katılıyor, noldu şimdi Yiyemez miyim? Kekik bebek düşürür deniyor da
yasemin_- Askiletotomsu eger içinizde bir kuşku oluştuysa kesin net bilgi için doktorunuza danışın maydonoz için deniyordu banada yeme zararlı vs diye doktora danıştım oturup Demet Demet yemezsen bir şey olmaz demişti 😌
Mavininbiri Bende yiyiyorum çemen annem yapmış Yani çayı adet söktürücü için kullanılıyor alıp da o şekilde içmezsen bir sorun olmaz.
hukukcuanne_06 yasemin_- aynen benim doktor da bi kilo yiyecek değilsin ya dedi😅 şimdi birkaç dal mutlaka kullanıyorum. Az olduğu müddetçe bir şeylerin zararı olmaz inşallah ya can çekiyo sonuçta bazen de
yasemin_- hukukcuanne_06 inşallah birsey olmaz 🥰 doktorum özellikle salatada kahvaltı pogaca ufak tefek yemeklerde kullanımızda zararlı değil dedi bende çok tüketen birisi değilim ama insan gene korkuyor😅
Ozlm007 Askiletotomsu çemende çiğ et falan yoksa bişey olmaz ye kekikten bişey olmaz canım mideni yanmaması için azar azar ye çok abanma bişey olmaz 🥰 afiyet olsun 😋