Gamzer Selin15 Dün yaptırdım Ali karaege de yeri bayraklıda 300 tlye yaptırdım ve cokta memnun kaldım yaklaşık 45 dk sürdü ayrıntılı bir şekilde bakti bebeğin organlarına sonrasinda dosya halinde verdi sonuçları tavsiye ederim 😊
Serap_35 Selin15 karataşa yaptırıp da memnun kalan var mı ya çok kararsız kaldım arzu hanıma gidiyorum orda mı yaptırsam değiştirsem mi bilemedim henüz bilgi de almadım fiyat konusunda da dosya halinde veriyorlar mı bilgisi olan var mı
mavili_bebegimm Özel çınarlı hastanesinde yaptırdım daha bugün. İlk gebeliğimde de orada yaptırmıştım dr. hasan bey o kadar tatlı o kadar ilgili ki imkanınız varsa hic düsünmeyin derim ☺️ 600 tl ücret ödedik, tam 40 dk sürdü
mavili_bebegimm Selin15 tabi ultrason fotoğraflarının çıktısını veriyor ve aynı zamanda yanınızda gelen kişinin sonuna kadar telefonla görüntü almasına da izin veriyor
mavili_bebegimm Selin15 sonuçlarınızı da rapor halinde dosya yapıp size veriyor doktorunuza gösterebilmeniz icin sonra rapor sizde kalabiliyor tabi
okunmusciklet Ben Serkan güçlüye yaptırmıştım geçen sene 600 dü bu sene 750 olmuş yine oraya gideceğim 1 saat boyunca bakıyor çok tatlı bi doktor kendisi Prof. perinatolog ayrıca Allah korusun herhangi bi risk olursa direk olarak ona takipli gidebiliyorsunuz
Trilece mavili_bebegimm merhaba Çınarlı detaylı ultrason da verdiği resim 4 boyutlu mu yoksa klasik ultrason resmi mi
mavili_bebegimm Trilece merhaba cd vermek kalkmış yalnız 4 boyutlu fotoğraf veriyorlar. Aynı zamanda video kaydı alabilirsiniz ya da fotograf cekebilirsiniz. Ben cok memnun kaldım 40 dk falan sürdü
Selin15 Serap_35 Karataşı bilmiyorum ama geçen hafta irenbede yaptırdım. 1 saate yakın sürdü .ve 4 5 sayfa rapor halinde verdiler. 700 TL ödedim.
aybukesen Serap_35 bende arzu hocaya gidiyorum bana barış bükeyi önermisti ona gittim cok da memnun kaldım
aybukesen Esmerimm- evet cok pozitif bi doktor her detayına kadar söyledi yani baya bir ayrıntılı bakıyor iciniz rahat bi sekilde cıkıyorsunuz.Tavsiye ederim
aybukesen Esmerimm- bu arada fotograf veriyor yüzünü gösterene kadar ugrasmıstı hatta bekledik bile:) birde cd ile rapor veriyor yaklasık 40 dk sürmüstü
Serap_35 aybukesen tamam canım çok teşekkür ederim cuma gidicem bakalım kontrole bana da onu önerir o zaman