Dilayy Merhaba 3 4 gündür yemek yedikten sonra miğde bulantım var ayrıca istifada ediyorum 28 haftalık gebeyim bebeğim hareket etmiyor bugün dünde pek fazla hissedemedim bi kac gündür doğru düzgün beslenmiyorm yemiyorum yani birsey netten baktığım kadarıyla bebek ölümü olabilir gibi bir yazı okudum ishalde olur yaziyordu yazida oda var sabah cikolata yedim ve uzaniyorm hala hareket yok çok endişeleniyorum acaba hareket etmesi için neler yapabilirim sizce normal mi 😔 bide yemek yememek fln onu etkiler mi
Rana38 Dilayy canım bu haftalar da bendede olmus tu bazen ıkı gun cok sakın hareket etmiyordu sonra cosuyordu ama bi doktora git bence ultrason da baksınlar cıkolata yiyip sol tarafına uzan
sudamlasi Dilayy nete bakmayın lütfen hemen öldürmüş bebeği🤦🏻içinde bi şüphe varsa doktoruna görünmelisin
Edddaaa Bence bişey olmaz ama tedirginlik de insanı mahvediyor , bu sebepleeee doktora gidin duyun pıtır pıtır kalp seslerini rahatlayın , aynısını ben de yaşamıştım çünkü gittim baktım ohh yayılmış Hanfendi uyuyor 🐣😍