Azra_Mom 270910 Azra ismini rüyamda görmesem koymayı düşündüğüm isimler bunlardı fikir olsun size😊 Elisa Liya Aden Eliz Ada Maya Masal
littleangel22 Bu arada farkettim de herkes artıkk yeni isimleri çocuklarına koyuyor kimsede Ayşe Fatma emine Hayriye vs eskii isimleri artık koymuyorlar Yeni nesil baya Yeni yeni 😂😂
littleangel22 Balcaa hiç bilmiyorum yeni öğrendim cinsiyetini daha karar veremedik eşim emine istiyor bende Asya istiyorum bakalım artık
Eymensmom35 littleangel22 neden emine anne adı falan mı canım dediğiniz gbi artık kimse eski isim koymuyor çocuğuna ama kimi isimlerde irite ediyor anlamına baksan anlamlı ama söylemesi zor 🤷♀️
Zeyneptml Melekprenses hayırlısı insalllah. Benim de 3.kiz olacak. hâlâ isim bulamadım.kiza isim bulmak daha zormuş.
Melekprenses Zeyneptml hayırlı olsun ben 4 erkek isminden sonra kız ismi bulmak bana zor geldi açıkçası seçemiyorsun
littleangel22 Eymensmom35 annelerimizin ismi değil ama seviyor mus o ismi , biraz eski isimleri seviyor zaten erkek olsaydı o zaman da Abdurrahman istiyor du 😂😂
Eymensmom35 littleangel22 eski sevgilisi falan olmadın emine😂😂 ya nebiliyğm tipik Osmanlı erkeği mi ne