Bernako denizmanzarasi o zaman tavsiyem british silver tabby 😂 fiyatları biraz uygun ,british gold lar şuan 4.500 falan
Bernako denizmanzarasi en üstteki sarı cam küreli olan british goldhair Arkasında M balonlu Scottish fold En son cam gözlü olan british silver tabby
Bernako denizmanzarasi evet renkleri farklılığa neden oluyor birde kulakları. Yüz şekilleri hepsi oval ve hafif göz kürelerinden basık
irem-Dora minik4550 aynen yemek yemeye gitmeye üşeniyor ay nasıl kediyse mama kabının başına koyduğumda aciktigini fark ediyor 😂 aşırı yılışık bir kedi de değil, isteyince gelir kendini sevdirir, istemiyorsa ortalıkta olmaz 😅
minik4550 irem-Dora bizimkide kızımdan kaçmak için battaniyenin altına saklanıyor bazen 😅 artık öğrendim nerde olduğunu kizim bulamıyor 5 saattir yatıyor hic kalkmadı 🙈🤣
irem-Dora minik4550 hahah sıcak yeri bulmuş tâbii yatar durur, bizim de ayakkabiliga dolaplara saklanır, arar dururuz sese de çıkmıyor asla tinlamiyorlar da 😂
minik4550 irem-Dora 😅 iran cinslerinin yüzü çok tatlı ya cokta komikler hep sinirli gibiler ama aslında şeker gibiler 😇☺
Cananylky denizmanzarasi 1 tekir 1 sarman kedim var. Sarman olan 2.5 yaşında çok uysaldır (sokakda çok var) kısırlaştırına kadar hareketli ve oyuncu oluyorlar. Güzel bi eğitimle yola geliyorlar. Hem sevecen hem sahibini bilen canlardır. Siz eve gelince kapıda sizi karşılamasını istemez misiniz☺️ yada sinek peşinde koşan belki tülünüze tırnak atan bi kedi istemezseniz cins kediler uygun olur sizin için.
blueberyy00 kedivebebekannesi5555 benimde 3-4 aylıkken sahiplendigimiz 6 aylık kızımız var evimizde şimdi tezgâh olayına nasıl karşı geldiniz yada masyaa yemek yerken geliyor mu benimki boyu yeni yetiyor atladigini keşfetmeye başladı kızıyorum anlıyor ama yapmaya devam ediyor nasıl önüne gecebilirim acaba