Febrarss Eylul2797_ ayy benimde yürüdükçe sancım kasılmam oluyor ama oturunca bir tık yok arada kasılma oluyor o kadar
Eylul2797_ Febrarss bnmde öyle su anda gezince cok kasılma var aha gelecek diyorum uzanıyorum geciyo doktora söylüyorum doguma hazırlık yapıyo diyo bekliyoruz bakalım 36+4 bu arada 37yi doldursun gelsin artık
iki_minik_annesi Gmzeucr 2 3 gundur onu deniyordum dun gece iliski sonrasi bir afri ama nasil bir agri hic boylesini yasamamistim doguma kesin gidiyoz dedim meger gaz sancisiymis 😁😁😁😁
Gmzeucr iki_minik_annesi hahhaha hiç güleceğim yoktu bi an işe yarıyo die heveslenmiştim 😂😂 bende deniyorum özellikle gece bi ağrı vurup geçiyo anlamadım yanı kasıklarımda kaslarmı ağrıyo yoksa sancı düzensiz vurup gidiyomu die artık doğursakta bu oldu olcak işi bitse ya 😂
Febrarss Eylul2797_ amin aynen valla ya kanala yerleşmiş düzensiz kasılmalarım da var ama ne zaman gelir allah bilir 😂
Zero0 Febrarss ne gerek var canım bir sürü insan gelcek zaten onlar batırır🙄 ben gelenler bitince temizletcem Allah izin verirse
Eylul2797_ Febrarss o zaman bebis biraz inatcı diyelim saglıcakla gelsin ins benimki o kadar kalmaz gün gectikce daha cok agırladıyorux