freuze Bugün benim doğum günüm.🌿🎉 30 oldum 🍀 Dileğim belli.Önce sağlık huzur.. Sonra bana ve isteyen hakeden herkese rabbim anne olmayı nasip etsin inşallah. Anne olmak isteyen canım kızlar birbirimize dua edelim.Güzel günler yakın.Allah büyük. Hiç beklemediğimiz bir anda gelecek yavrularımız. O günlerin hayaliyle yaşıyorum. 6 yıldır anne olmak isteyen biri 🧡
minnosbirkiz freuze İyi ki doğdunuz rabbim sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve çoookk güzel bi evlat versin size, 2 kişilik geçirdiğiniz son doğum günün olsun inşallah 🙏🏻🥰
kahvesever__ freuze doğum günüz kutlu olsun rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın ☺️
Nurays95 Canım dogum gunun kutlu olsun. Insallah dılegın gercek olsun. Bıdahakı dogum gununde mucizen kucagında olsun. Bende duana talıbım🌸
freuze Nurays95 Etmez miyim canım. Rabbim sana en hayırlı ve tez zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏🌸
freuze minnosbirkiz kahvesever__ Çok teşekkür ederiim güzel dualarınız için. İçteen kocaman bir amin diyorum 😍🧡
freuze gizzzy35 Allah razı olsuun çok teşekkür ederiim. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah 😍🧡🧡🧡
freuze ecem11 En güzel duayı ettiniz. Çok teşekkür ederim inşallah anne olmak nasip olur yeni yaşımda 💜💜
freuze kahvesever__ Üzülmüyorum çok şükür.🌿🌿 Dua edip sabredip bekliyorum. İçim çok ferah. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak nihayetinde 😍 Bize beklemek düşüyor, 🙏🙏🙏
FB_15 freuze doğum günün kutlu olsun inşallah diğer yaşlarını bebişinle geçirirsin Allahım sana ve senin gibi anne olmak isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bol bol dua et 🤲🏻❤️🥰
freuze FB_15 Çok teşekkürler🥰 Allah razı olsun 🙏🙏🙏 Rabbim bana ve benim gibi bekleyen kardeşlerime bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi ve onların cennet kokusunu içimize çekebilmeyi nasip etsin 😍😍 Hep dua ediyorum inşallah 🙏🙏🙏🌿🌿🌿
freuze kahvesever__ Allahtan umut kesilir mi hiç :) Çok şükür hayatta olduğumuz sürece umudumuz hep var 🙏🙏🙏🥰🥰
-MinikveAnnesi- freuze doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı nice mutlu sağlıklı yaşlarınız olsun inşallah 💞 Rabbim gönlünüzden geçeni en hayırlı zamanda ömrünüze nasip etsin 🤗
freuze -MinikveAnnesi- Çok teşekkürler🥰 Amiin inşallah 🙏 Gönlümden geçen belli. Rabbim hayalimi yaşamayı nasip etsin inşallah 🌿🌿🌿🌿