Caglaaa34 Kizlar merhaba. 6 haftanın içindeyken ne gibi hamilelik belirtileriniz oldu beni de bilgilendirir misiniz :)
Mimii94 Caglaaa34 ben de yarin 6 olacagim artik😊 hic gecmeyen gaz sancisi, mide bulantim ara ara oluyor hafif, goguslerim çok şiş ve hassas,uyku hali
kahvesever__ Caglaaa34 bol bol kusma halsizlik yemek yiyememek göğüs hassasiyeti sürekli uyumak baş dönmesi
Sm_dmr Caglaaa34 adet sancısı gibi ağrılarım oldu iştahsızlık yaptı birde o ara 2 kilo verdim bir kere mide bulantısı ve baş dönmesi çok hhafif ama sonra bir baktım ki gebeymişim 😊😍
Meri3220 Caglaaa34 göğüs hassasiyeti ara ara mide bulantısı oldu daha sonra 8 9 10 haftalarda bir ağzımın tadı kaçtı hasta gibiydim sanki ama değildim sigaradan tiksindim(ki benim için mucize 9 yıl aralıksız içtim) o kadar valla
Ays_cskn Caglaaa34 acikcasi suan pek yok kesildi desem daha dogru olur sadece acikinca midem bulanir oda normaldede olan bisi kendimi hamile gibi hissetmiyorum o derece sali randevum var sorcam bakalim acaba bir terslik mi var diye suan6+2 yiz kesemiz 5. Haftada gorundu ama bebek henuz gözükmedi 😊
Caglaaa34 Ays_cskn aynı gidiyoruz ya bende 6+2 :) bende keseyi gordum bebek ve kalp atışı için 10 gün sonra cagirdi bende de bı kusma vs yok
Sibel_3455 Caglaaa34 sadece göğüslerim acıyordu, daha sonra mide bulantısı vs hiç birşey yaşamadım rahat bir hamilelik geçiriyorum 35.haftadan selamlar🙂
Mimii94 Caglaaa34 bas donmem de var arada geliyolar. Ozellikle ac kalinca mide bulantisi bas donmesi oluyo. Olmamasi daha guzel iste kimisinde hic olmaz. Kalp atislarini aldinizmi
Ays_cskn Caglaaa34 aslinda daha iyi diyorlar ama yinede belirti olmayinca tedirgin olabiliyor insan ama ilk gebeligimde 7. Haftada baslamisti bulantilar bakalim hayirlisiyla goruruz insallah bebislerimizi😊😍