haklisinesracim Kızlar 2. Bebegimizi bekliyoruz. Ben cinsiyetini aşırı merak ediyorum ilk cocugumda bu derece takmıyordum ama bunda aşırııııı. Bildiğiniz ne kadar hurafe varsa yazın lütfen test edicem😄
Tunurr haklisinesracim ikinci gebelikler daha bir meraklı oluyor bence ya bende ilkinde hiç merak etmemiştim ne olursa olsun sağlıklı olsun diyordum şimdi ise sağlıklı olsun farklı olsun inşallah diyorum 😅 ama oğlumda hiç belirtim yoktu sadece yorgunluk göğüs ağrım vardı bunda da aynı şekilde genelde hamileliklerde belirti farklılığı oluyor diyorlar eğer öyleyse Buda erkek olacak herhalde 🤷🏻♀️
Sumiire haklisinesracim memelerin acıyosa kız derler birde karnın yuvarlak top gibiyse erkek derler burnun büyüyosa erkek derler aklıma gelen bnlar😁
BusraOzhan haklisinesracim benimde ikinci gebeliğim tüm o hurafeler ve belirtilerim erkek ama benim yine kızım oluyor 😂 tabi bir kız annesiyken bir erkek annesi olmayı da çok isterdim ama Rabbim böyle nasip etti sağlıkla gelsin inşallah tek temennim bu. 🧿
Mhrbnasel Benimde bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum ama kim istemez bir kız bir erkek kız gibi hissediyorum bunuda ama bakalım😂 ilk gebeliğim rahattı kızımda ama bu farklı geçti çok acaba olabilir mi diyorum kendimi odaklamak istemiyorum😂
Mhrbnasel Tunurr bana 12. Haftada doktor kız gibi dedi 100 de 80 ama ben erkek hisssdiyorum dedim belli olmaz değişebilir dedi eğer buda kızsa ikiside çok farklı geçiyor cuma günü belli olucak büyük ihtimal😂
Tunurr Mhrbnasel hadi bakalım bize de haber verirsin canım 🥰 Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ❤️
haklisinesracim Sumiire memeler çok acıyor cidden karnım daha yok. Kızımda da ilk belirti meme ağrısıydı
Seda_krmnli42 haklisinesracim sabah ilk idrarına karbonat döküyorsun köpürürse erkek köpürmezse kız 😄 bende netten görmüş yapmıştım köpürmedi doğru tuttu kız 😃😃
ozlememuce Benim iki oğlum var bu üçüncü henüz 10 haftalık cinsiyetini bilmiyoruz ama tabi gönül yaşamadığı duyguyu yaşamak ister bir kızım olsun çok isterim hayırlısı olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻
Kubra4321 Mhrbnasel o zaman erkek olabilir bence ben ve çoğu tanidigim kişiler yaptık ve hepsi doğru cıktı
Sumiire haklisinesracim eğer özel kliniğe gidiyosanız büyük ihtimalle tahmin yapabilir rabbim gönlünüze göre versin ☺️