Zehra9616 Oyku3005 dp kullaniyorum trendyoldan 4 tane 1 lt 76 tlye almistim set olarak simdi onlarda ucmus
UmutsuzPolyanna Oyku3005 kendimi bildim bileli blendax kullanıyorum jdjdj başka şampuan resmen yara yapıyor saç diplerimi
Oyku3005 Zehra9616 a101 in hair shine diye bir şampuanı var onun kokusu çok güzel fiyatında uygundu artık bilemiyorum 😄
Zehra9616 Oyku3005 kiz bacim onun icinde ne var bilmiomki 😂 kafam zaten arizali zor duruyom bide onu kullanirsam temelli kalirim😁
alcang Oyku3005 saçlarım ombreli iken schwarzkopf prof kullanıyordum şuan pantene kullanıyorum sarı kapak çok güzel kokuyo🥶 ama çok zamlanmış
Mercimek2 Oyku3005 elidor kullanıyordum hamilelikte tiksindim hepsi çok kötü kokuyor restorex kullaniyorum su anda uygun fiyatli
Dilara95 Oyku3005 dove kepege karsi etkili olandan kullaniyorum normalde gliss kullaniyodum 4 senedir acayip iyiydi ama dogumdan sonra saclarim acayip dokuldu dove iyi geldi bi tek uçuk fiyatli olsada mecbur 😍
Ebbelif Migrosun bu grev mevzuları olmadan önce 650 ml lik clear 25 tl idi Erkek ve kadın 2 er tane aldık stokladık mecburen Gratiste clear man 45 watsonsta 64 tl idi aldığım gün hepsini gezmiştim