Deletedmom7373700 Deletedmom_85 ay inşallah doğrudur ve bende hamile kalırım hadi totem yapalım bu ay bitmeden ya da Mart basında inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun güzel ömürlü bir evlada hamile kalırız hadi bakalım bacılar 😂
Deletedmom_85 Deletedmom7373700 benim totrmler genelde tutmuyor be 😄 yapmamam benim karıma olur bence 😂
minnosbirkiz Deletedmom_85 şöyle bi düşündümde bu teori doğru olabilir 😂 geçen sene mart ayında hamile kalmıştım, sonucu olumsuz oldu ama teorik olarak doğru gibi 😂😂 darısı bu mart ayına inşallah 🥰
Deletedmom_85 minnosbirkiz bu postun altına bile senle beraber 2 3 kişi yazdı mart da hamile kaldım diye. kız gevurlar kedi olalı Bi fare yakalar inşallah doğrudur hahaha 😂 inşallah hepimize nasip olsun. Bebek isteyenler etiketinin altı pozitif sağlıklı testlerle gebeliklerle. HAMİLEYİMMMMM postlaryla dolsun inşallah aminnnnn
Deletedmom_85 mom130 hahaha haklısın vallahi 😄 inşallah tez zamanda diyelim. Mfk deniyoruz biz bu ay siz? 😊
minnosbirkiz Deletedmom_85 ayy belkide doğrudur bakalım yine hamile kalacak mıyız 🥰 Amiiinn inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olur, tüp bebek sürecine girmiştim tek tüplü olduğum için, resmen mucize olur ara vermişken hamile kalırsam 🙏🏻♥️
Deletedmom_85 denizmanzarasi evet hepimiz umut doluyuz 😂 bir tek ben fsrketmiiş olamam kızlar ciddi anlamda. Farketmediniz mi?? gözlemlerim bu ay hamiş kalan sayısı arttığını gösteriyor. Çok hamile kalan pozitif test gördüm şu üç beş gündür
Deletedmom_85 Sumiire anaaaa 😂 kız acayip heyecan yaptım dur helee yeni mi aldın haberini? Hadi gözünüz aydın 💜
Mucizebekliyorum2 Deletedmom_85 bende farkettim bu arada çok fazla post açıldı ve çift çizgi bu ay çok denk geldi darısı başımıza😘
Sumiire Deletedmom_85 saol canım benim bugun test yapmıştı kan verdi şimdi geldi sonucu ☺️☺️ rabbim sanada tez vakitte nasip etsin en buyuk düşmanı stres pozitif düşün zevk almaya bak çocuk yapmaya değil benim 3 kere tuttu 3ündede fazla ateş bastıydı oyle olmuştu.😂😂
Deletedmom_85 Mucizebekliyorum2 evet evet gerçekten 6 7 aydır bu uygulamayı kullanıyorum. Daha önce hiç bu kadar hamile kalan görmedim şaka Bi yana da teori doğru mı bilmiyorum da tevafuk ds olabilir bu ay Bi bereket var 😂
denizmanzarasi Deletedmom_85 ben femara kullandım doktor kontrolünde ama mfk karışımı da vardı düzensiz de olsa içtim ama adet olacak gibi belirtilerim var ama nasip , siz bütün mfk ürünlerini kullanıyor musunuz?
Hacerrrcakmak Deletedmom_85 ben başladım dün deniyirum ve bı şey daha dicem sanırım bu bilgiyi ben de dogruluyorum daha önce iki gebeliğim oldu ilki de Mart ayı ikincisi de Mart ayı öğrendim biri düşükle sonuçlandı diğeri 4 yaşadı ama Mart Nisan sanırım doğru 😄
Deletedmom_85 Sumiire valla 😄 kulağıma küpe olsun 💜 Ya ben anlamadım mfk deniyoruz bu ay kasıklarım da belli belirsiz ağrı var baskı gibi giç böyle olmazdı daha önce acaba o karışımlar mı işe yaradı sağlıklı güçlü oldu yumurtalıklar anlamadım 😄
Deletedmom_85 denizmanzarasi ben d3k2 vitamini omega 3 kullanıyorum. Bir de keçiboynuzu özü pekmezi arı sütü bal polen propolis karışımı macunu kullanıyorum eşimle beraber sabah akşam Normalde hiç yumurtlama zamanımda Bi ağrı akıntı bir şey olamazdı akıntı değil de. Dün bugun iki gündür çok nadir gelen Bi baskı hissi var ağrıyor gibi de değil gibi de belli belirsiz. Kullandığımız şeyler mi fayda etti ben mi öyle yordum bilmiyorum Hmm anladım sadece karışım mı kullandın?