Anne20 17 hafta 5 günlük hamileyim karinim awagisinda sol terefde biweyler oluyor. Bebeğinizin haraket etdiyini nasil anladınız hareket etdiyi zaman nasıl biweyler oluyor?.
Eslemmiraaa Anne20 bende bu haftalarda hissettim canım ilk bişi kayıyormuş gibi hareketini anladım daha sonrada baya vuruyor 😅 öylede tekmesini anladım içerden biri itiyor gibi
Villanelle Anne20 24.hafta civarında hissettim ben ilk ama benim plesentam ön duvarda. O yüzden geç hissettim
Tgcycl Villanelle benim de plasenta on duvarda birkaç gündür hafif hissetmeye başladım 24de nasıl güçlü mü hissettiniz
Anne20 Eslemmiraaa bendede oyle oldu. Birinci anlamadim elimi koydugumda hiss etdim çok güzel duyquymuw hemde coook guzel
Anne20 Eslemmiraaa bu gune kadar içimde biwey yokdu annemi olucam falan diyordum karnımda bişey olduğunu hiç hiss etmiyodum ama simdi baya farklı oldu ağladım yani o kadar. Hemde karnım filan çok az buyuyub onun için qarip geliyordu. Birazcık çok konuwdum kusura bakmayin
Eslemmiraaa Anne20 ayy aşırı mucuzevi bişi inanın şuan içimde tepiniyor bildiğiniz 😅😅 o kadar mutlu oluyorum ki hareket etmeyincede telaşlanıyorum hemen analık😍😅😅 20.haftadan sonra daha net hissedeceksin baya tepiyor😅😅