Ozlem2206 Adileeselvi valla bende sizin gibi düşünüyodum ama parayı veriyosun ilgiyide görüyosun devletteki cihazlar çok eski 15 gün önde gidiyor diye hem beni sezeryan yapıcaktı hem hala sağlıkla gelişen bebeğimi günsüz alıcaktı benden meğerse kilosu herşeyi haftasıyla uyumlu çıktı hiç tahlil tetkik yapmamasıda cabası tabi herkesin deneyimi farklıdır 😌
Erdogannurcan Afraninanasi59 ben normali sordum canım ilk normaldi çünkü sezeryan sormadım ama starmedika bence iki doğumda aynı ücret diye biliyorum komşum öyle demişti
Erdogannurcan nisanhaziran Ewet 14 şubatta kontrole gittim indirimli fiyatı ama yinede pahalı ev kiram 2 milyar dogalgaz ztn çok geliyor ama Namık Kemal Kemal’de sordum doçent girerse 1500 milyar orda yapacam dogumu Emel kıyak Çağlayan doçentin ismi
Tupbebekile 7 bin dese bal ederim 20.25 bin arası secicem hastaneye bağlı ayrıca nst 250 tl bende devlet düşündüm gittim ama bi dovmedikleri kaldı bende direk uygun bir hastne aramaya koyuldum
Afraninanasi59 Tupbebekile vallah bak çok tuafima gidiyor bacım 20 25 bin TL ile çocuğuna yatırım yaparsın vallahi israf geliyor bana sonuçta çocuk hepinizden ve aynı yerden çıkıyor 😂😂
1umay1azra CansuDRY hmm o kötü olmuş. Ben allianz dan yatırmıştım doğum teminatlı sigorta, kocaeli deki her hastanede geçerli mesela.
Eliff7111 Adileeselvi b Adileeselvi bende aynıyım ılk hamılelıgım 30 hafta olcam yarın baştan beri özele gidiyorum muayen 300 tl sigortamız da yok doğum sıgortalıya 3500 sigortasız 6500 eşim doğuma kadar yaptırrız sıgorta dedi doktorumdan da cok memnunum bır kere devlete gittim bin pişman oldum özele 1.5 saatte gıdıyoruz bızde. Sağlıkla doğsun ınsallah mınıklerımız
Adileeselvi Eliff7111 Evet katılıyorum canım ilk gebeliğim de bir defa gittim devlete pişman oldum ozelle devam ettim ama bu seferki doktorum çok iyi herkes tarafından beğenilen biri şimdilik onunla giriyoruz şükür bakalım bende hep analık hakkından faydalandım
Azra_Mom Afraninanasi59 bende geçen gün son kontrole devlete gidip muayene,şeker yükleme,kan,idrar verip 5 kuruş ödemeden çıkınca özeli bırakmaya karar verdik doktorumun haberi yok ama muhtemelen bir daha gitmeyeceğim 😂
Eliff7111 Azra_Mom çok iyi ya bende devlete gidiyorum tahlilleri veriyorum özele gidiyorum doktoruma sonuçları gösteriyorum 😁🥴
3mlek2bebkannesi Afraninanasi59 doktoruma çok güvendigim için bırakamam zaten haftaya doğum bende bidaha göremicem diye üzülüyorum nedense içime bii burukluk çöktü şimdiden 🥺