nese_gocuk 11+6 haftalık ikizlere hamileyim birinin ense kalınlığı 2.4 biraz riskli dendi aminosentez sıvısi aldır dediler başına gelen varmı
superstar_00 nese_gocuk ben doktoruma sordum amniyosentez alımında bebeğe bir zararı olur mu dedi evet genetik rahatsızlık varsa bebeğin kalbi durur ya da düşük olur dedi bende red ettim yapmadım
Merhayldrm nese_gocuk ense kalınlığı tek başına bir anlam ifade etmiyor canım Burun kemiği kan tahlili sonucu da önemli benimde aynı çıktı ama burun kemiği göründü ve kan testim normal çıktı. Ayrıca sınır 3 Müş 3 ten sonrası tehlikeli dedi doktorum
Pembekurdele nese_gocuk perinatolojide mi yaptirdiniz ikili taramayi. Ben orda yaptirdim benimde ikiz ama benden kan aldilar zaten fetüs sayisi yazinca degerlendirmede ona göre oluyor
benimmdunyamm nese_gocuk bence sıvı aldırma fetal dna yaptır Amniyosentez biraz riskli fetal DNA pahalı ama en azından riskli değil
benimmdunyamm nese_gocuk valla bilemedim canım Amniyosentez bence zararlı eğer çocuğunu her haliyle kabul edeceksen bence yaptırma yanii
nese_gocuk Ozgeliz çatlatma iğnesi ucuz gebelikti biri düştü onun dnasi varmis ondan doğru sonuç vermez dedi
Ozgeliz nese_gocuk aaa o zaman doktorunuz nasıl derse onu yapın sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah 💐