Havanur72 Kızlar Bı akıl verin ne olur 20 25 gundur gobek delıgımın alt tarafı degısık sekılde agrıyo basına gelen varmı doktoruma gittim bısey soylemedi olabilir dedı ama Bı kac kısı gobegın dusmus dedı yuruyemıyorum bıle
Mom727373 Havanur72 gebelikte neredeyse hepimizin başına geliyor. Göbek düşmesi değil de fıtık olabilirdi olsa onu da doktor fark ederdi sanki. Kilodan tenimiz geriliyor diye acı ve kaşınma oluyor. Başka türlü bir ağrı ise belki doktora gitmek istersiniz.
Havanur72 Mom727373 gittim farklı doktora 2 3 kere ama hıc biri bısey demedi normal dedı genel cerrah tada randevu yok
Reykaa Benimde öyle bir ağrım olmuştu sanki böyle tek noktada ani gelen bi batma acıma gibi hemşireye gösterdim fıtık yok üşütüyor olabilirsin yada bi yerlere uzanırken kaslarını zorlamış olabilirsin dedi biraz dikkat ettim öylelikle geçti
Havanur72 Reykaa vallahı cok dıkkat ediyorum 20 gundur yatıyorum hıc Bı sekılde duzelme yok mıgde bulantısı uyku hali bitkinlik hepsi gobek dusmesı belirtisi yazıyo
Mom727373 Havanur72 Mide bulantısı, uyku vs hamilelik belirtisi. Zaten göbeğin kasinmasi da karın büyümeye başlayınca bir gebelik etkisi