Gmzeucr Merhaba güzel anneler şuan 36+5 haftalığım dün başaldım bu videodaki hareketleri yapmaya umarım işe yarar ve doğum çok gecikmez sizlere sormak istedim bu hareketleri yapıp sorun yaşayan oldumu yada kaç haftalık başladınız işe yaradımı sizdede
Bsrahb Gmzeucr ben 39+4 günlük hamileyim.Dün yaptım bugün ağrılarım arttı sanki yalancı mı değil mi çözemedim girip girip çıkıyor
Gmzeucr Bsrahb benimde ilk yaptığım gün biraz ağrım olmuştu ama bugün yaptığımda gayet iydim hatta sabah bir akşam bir yaptım tek skıntı oturulan pozisyonda baya karnım ağrıyo sanki skışıyo die galiba
Gmzeucr Bsrahb sizin haftanız daha ileri belki sancılarınız başlatmıştır ben biraz erken başladım 38 haftalarımın içinde doğumum olsun istyorum işe yarar umarım
Bsrahb Gmzeucr bende başladı gibi hissediyorum artık kızçemin gelesi mi tuttu bu haraket mi işe yaradı bilmiyorum
Gmzeucr Bsrahb inşallah kolay bi doğum olur tek avazda kurtulun inşallah eğer doğuma giderseniz banada dua edermisiniz lutfen 38 haftamda dopurayım bende çok uzamasın 🥰