Fnen Ozra hiç almasanızda olur, hatta versenizde olur, ilk 14 hafta bebek bizden beslenmez, yani vitaminlerimizden beslenir. Sadece önemli olan vitaminli beslenmek. Bebeği bekleyeceğiz diye çok kilo alıyoruz sonra ☺️
iremss Ozra kilolu iseniz vermeli normal kilolu iseniz almamanız en doğrusu, aldınız diyelim çok sorun değil ileri aylarda daha dikkatli olursunuz ben 2 gebelikte de 3 ayı 1 kg ile bitirdim
Tulayakdg İlk 3 ay 8 kilo kaybetmiştim. Doktorum 3 ay boyunca ölüm orucunda yatsan bebeğe bi zararı olmaz demişti.
Esramusti Ozra 1.trimesterde 2 kilo verdim 2. Trimesterde 5 kilo aldım. Artık 3. Trimesterde ne olacak bakalım 😌
Eslemmiraaa Ozra ilk 3 ayda hiç kilo amadım 2.trimesterdayım şuan 23 haftalık gebeyim toplam 3.5 kilo aldım
Umutunannesi92 İlk üç ayda yaklaşık beş kilo aldım 54 kiloydum 59 oldum . Sigarayı bıraktım ne yazikki iştahım açıldı birde bende mide bulantısı gibi birşey hiç olmadı tam tersi iştahım açıldı 🙈
Sarensall Allahımm ben bu kez çok kilo alıyorum 4. Ayda 5 kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi evet biraz yiyorum ama eşim annem o kadar da yemiyorsun diyor bilemedim niye böyle oluyor ilk gebeliğimde 4 ayda almıştım 1 kiloyu
gamzecee Ozra yok almadım 69 hamile kaldığım içinde almamaya çalıştım biraz araştırınca ilk trimesterda belli bir derecede bile kilo verilebiliyor çünkü bebek senden beslenmiyor ama 2 trimester yavaş yavaş almaya başlanıyor