Missfeeling Kızlar buhar makinesi ve kamerayı şimdiden alacağım malum enflasyon😬 Önerileriniz neler alan, kullanan var mı? Weewell VHC752, VHC740 ve Beurer LB88 modellerine baktım. Sizin başka önereceğiniz varsa tavsiyelere açığım🤗❣️
Missfeeling mrs_elisah aynen öyle indirim ayındayız hazır aradan çıkaralım:) bir de buhar makinesi bana da lazım önden kullanmaya başlayacağım:)
Villanelle Buhar makinesini gereksiz görüyorum ama kamera biz aldık. Brion vega diye bir marka aldık. Denedik ve çok memnun kaldık. Fiyat performans ürünü. Kendi ekranı yok ama evde fazladan tabletimiz var. Onunla rahatça kullanabiliriz.
Cicilibicili Missfeeling xiaomi 360 diye geçiyor. Evet çok memnunum. Telefonla uzaktan da bağlanılıyor
Missfeeling Cicilibicili çekim gücü nasıl peki? Bazı modellere yan odadan çekmiyor diyorlar. Bir de kuzenim telefondan takip ediyor. Diyor ki ek bi ekranın olsun telefonu meşgul ediyo şarjını yiyo. Sen ne düşünüyorsun?
Cicilibicili Missfeeling çekimle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Ben de telefonu açık önüme koyup iş yapıyorum. Şarjdan ziyade bazen telde işim oluyor öyle durumlarda ek bi ekranı olsa kameraya ait olan ordan takip etsem daha güzel olurdu diye düşünmedim değil. Ama yine de memnunum
betulyc Missfeeling WHC660 modelinin adı üç gündür beklettik ama öyle birşey olmadı 5 lt su alıyor aşırı sessiz çalışıyor