Derya341986 Gisem bende de var cnm mide bulantııs çekicez el mahkum benişler iyi olsunda biz çekelim cnm
Derya341986 Sinemira cnm bende hayırlısıyla biran önce 30 lara gelmek istiyorum ama 12 den sonrasını anlamadım
Nefesliva Derya341986 en son kültürde bakteri üremedi yazıyordu lökasit çıkmış gene bol su iç dedi ilaç vermedi 10 gün önce ama 2 gündür idrarımı yaparken acı ve yanma var kasıklarda agrı var tit verdim gene
Derya341986 Sinemira cnm dün biraz eşimle yakınlaşmamız oldu ve gece yatmadan yemk yedim ona bağlıyırum
Ayvaaaaaa Derya341986 ilkinde doktorum suda eritilip içilen toz vermişti onu kullanmadım bol su içtim geçti, bunda fitil verdi onu da kullanmadım ama tekrar tahlil yaptırmam gerek çünkü sıkıntım var gibi hala
gonulcelen Derya341986 bnm 20 lerde çıktı ilaç vermedi kültürde üreme çıkmadı yanma kaşıntı koku ve akıntıda anormallik olmadıgı için. ben bir rahatsız hissetmitorm ne gibi bir rahatsızlığı oluyor acaba. Su içmeye de özen gösteriyorum 2,5 mutlaka içiyorm.
nurucararslan Derya341986 canım ben 27.haftamdayım hala daha bitmedi malesef daha bugün sabah bile idrar testi yaptırdım yine çıktı . Monurol şase kullanıyorum tek kullanımlık onu da sürekli almak zor oluyor erken Doğum riski de oluşturuyor . İnşallah korktuğumuz gibi olmaz geçmiş olsun
Ayse1608 Derya341986 Bende ya ilaç içiyorum rahatlıyorum sonra tekrar başlıyor 3 tane antibiyotik bitirdik doktor bu son artık dedi 32 olduk karın ağrılarım başladı yine 😞