Helenspark Son zamanlarda favori olan otomatik ana kucaklari var kizlar biliyorsunuzdur 1000 küsür fiyati 1200 fln bide normal eski usul kendi ayaginla sallamali ana kucagi var 300 fln sizce gereklimi diğeri sizin fikirleriniz neler arada cok fiyat farki var
litfenama Helenspark titreşimli olanlar var. 400-500 tl en fazla. Gaz çıkarmasını da kolaylaştırıyormuş.
Seda_krmnli42 Helenspark bondigonun titreşimli olanından aldım 400tlye iş görür bence bir kaç ay. Fazla para vermeye gerek yok 7-8 aylıktan sonra yatmıyorlar zaten
Villanelle Ben eski usul olanlardan aldım. Kolik falan olursa bebişler otomatiğini de alırım. Kolik bebekleri rahatlatıyor diyorlar
Helenspark Seda_krmnli42 pili cabuk bitiyor ve titresimi de az memnun değilim dedi bi arkadasim e bebekten alms satmaya calisiyor bilemedim 🤔
Seda_krmnli42 Helenspark bnde internetten aldm doğumuma 1 buçuk ay kaldı henüz denemedim ama netteki yorumları iyiydi
annecik12 Helenspark otomatik salladığı için tavsiye etmiyorum . Babyjörn veya muadilleri de var ev tipi ana kucağı da rahatlatıcı tam anne karnı hissi de veriyor hem sağa sola değil ileri geri çocuğun hareketi ile sallama imkanı veriyor . Diğeri çocuğu uyuşturmak
oztrk14 Helenspark 2. Hamileliğim ilk olsaydı otomatik alabilirdim ama şimdi gerek duymadım çok kullanılmıcak diye normal titreşimlilerden aldım bakalım inşallah iyi olur
Tunurr Helenspark canım şöyle söyliyim oğlum doğdu ilk normal ana kucağım vardı ama oğlum kolik bir bebekti öneriyle otomatik sallananı aldım e bebekten hem gazını rahatlattı hemde bana kolaylık sağladı yemek yaparken yanıma getirdim çalıştırdım o sallanırken ya da sallanıp uyurken işimi hallettim bence sen biraz bekle bebeğin benim gibi kolik okursa ki inşallah olmaz öyle alırsın 🥰