As7 Kizlar 12. Haftdayiz gecen Haftaya kadar sabahlari bulanti olur Kusardim, bu hafta gun icersin de surekli mide bulantim oluyor. Azalmasi gerek miyor muydu
Mucize7 As7 bende 12+1 im sürekli halsizlik mide bulantısı var sadece yatmayla geçiyor günler prilam dr kullanıyorum ama geçmedi
sedaboz_ As7 Haftadayım hala kusuyorum 😭😭 prilam kullanıyorum o iyi geliyo. Bazen etki bile etmiyo işte
Oyku3005 As7 Prilam Dr kullanın ama doktorunuza sorun tabiki çok işe yarıyor ben 7 aylık hamileyim hala kullanıyorum ilk başta sabah akşam içiyordm şimdi sadece sabah içiyorum 😊 gn boyu rahatım 😊
Busssx As7 Haftadayım prillam iyi geldi bana hayat kalitem yükseldi 2 haftadır kullanıyorum gözüme ışık geldi resmen 😅 yemek yedikten sonra hafif bulantılar oluyor ama eskiye rağmen çok şükür gece tam uyumadan içip uyuyun ben öyle yapıyorum iyi geldi şükür
ceylanonur Kızlar üzgünüm ama size teceübeden bildiriyorum 20 haftaya kadar kafam kulozette yaşadım :( malesef devam ediyor ama 20 ci hafta sanki içerde biri düğmeye basmışta kapanmış gini bi anda bitiyor
As7 ceylanonur hic Bisey yiyemiyorum, mide bulantisi istahsizliktan.5 kg vermisim bile.siz nasil beslendiniz
ceylanonur As7 iki günde bir litre serumla desem sana 18 kg verdim hamile başlangıcında ben :( kusmaktan