Ayse1608 Zeyleysu Kilolar gidiyor canım dert etme doğumdan sonra vermeye başlarsın ben 30-35 kg civarı aldım doğumdan sonra da önemsemedim keşke o an önemseseydim oğlum 2,5 yaşındaydı ben 25 kg verdim
Narmin99 Zeyleysu Zeyleysu inşallah atarsın fazla kilolarını🙌🏻❤️ Ben de 26haftadayım 6 kilo aldım kim görüyorsa aman Allahım çok şişmanladın diyor arabir strese giriyorum ama önemli olan bebeğin sağlığı🥰
eftelya_ser Narmin99 nerdeyse 7 aylık olmuş nasıl çok almışsın ben sizi kutluyorum valla helal olsun🥰
Gamze_5925 Narmin99 yok kız ne çoğu bende 25 haftadayim 12 kilo aldım bide kilolu hamile kalmıştım valla takmiyom ama napim iki kişiyiz 😁kendimi avutma şekilim
Ayseeel Benim 3cu hamileliyim 30cu haftadayim 5,05 kilo aldim daha doguma var her halde bir az daha alirim.bu surecte hic beyaz ekmek yemdim yemissembile 3,4 dilim toplam.
Gonul_enes Zeyleysu verirsin verirsin☺ 21,19,20 kilo aldim 3.bebegim 6 aylik eski kiloma 8 kilo var, tutsam bogazimi onida veririm ama yemek yemekten acayip keyif aliyorum☺
Bendiyebiri Zeyleysu canım senin şimdi çok ödemin de vardır hepsi senin kilon değil ya. Bende 35 haftadayım yüzüm ayaklarım şişti geçen resim çekildik arkadaşlarım misafirimdi ay o kadar şişman çıkmışım ki ağladım resmen. Aslında çokda yemiyorum ama 52 ile hamile kalıp 65 olmuşum 😢 boyum da uzun değil. Eşim onlardan almadın falan diyor ama ben üzülmiyeuim diye biliyorum çünkü takılıp ağlıyorum buna. Ama doğumdan sonra ödem gidecek sonuçta olan kilolarda zaten koşturmaca stres de gider merak etme. Bende doğuma kadar 70 i geçicem bungidişle. Birde dikkat de ederim yani 🥺
Zeyleysu Bendiyebiri ay ben de aynada kendimi görüp kaç kere ağladım inşallah canım bebisleri sağlıkla kucağımıza alıp eski hallerimize döneriz çabucak 🥺🙏🏻🌸
Ceylin680 Zeyleysu hiç korkma benim kız arkadaşım 50 kilo hamile kaldı.doguma 85 kilo ile gitti.simdi kızı 3 yaşında yine 50 kilo hatta 1 yıl 75 lerde gezdi diyet falan yapmadı.isteyince çok rahat verilir kilolar.💕💕
Frdvs25mys Zeyleysu bende 27.haftadayım 9 kilo aldım doktorum baya kızdı ya doğuma kadar Alman gereken kiloyu şimdi almışsın dedi hamur işi tatlı yasak dedi inşallah uyabilirim moralim çok bozuldu
Zeyleysu Frdvs25mys benim doktorumda beni kilolu bulmuştu henüz bu kadar bile değilken çok ciddiye almamıştım keşke dikkat etseydim artık doğumdan sonraya kaldım
Aysu123cicek Zeyleysu selamin aleykum canim sen 30 kkiloya cokmu diyorsun allah iyliyin versin benim eski gorumcem hamilelimde 40 kilo zaten kilo aldi saka deyil gercekden 40 kilo ve dogumda verdi kiloyu cunki o yarisi bebyin suyu plezentasi bebeyin kilosu fala cikinc bir sey kalmiyor dogumdan sonra ilk gebelikde cok kolay veriliyor ben hastanede verdim kilomu cok kafana takma onemli olan bebyin saglihi canim benin
Zeyleysu Aysu123cicek ayy çok sağ olun çok kafama taktım bundan sonra böyle kalıcam bu kadar kilo bir senede verilmez diye kendimi baya üzdüm inşallah tavsiyeleri dikkate alıp hızlıca veririm 🙏🏻🤗🌸💞🙏🏻🙏🏻
babypoemnur Zeyleysu hiiç üzülme canım eminim ki aldığın kilolar çok yakışmıştır sana ben 56 kilo ile evlendim 64 kilo ile hamile kaldım ve şuan 81 kiloyum ben evlenene kadar 60 kiloya bile hiç çıkmamıştım ama şuan 81 kiloyum ve 37. Haftamdayım daha doğumdan sonrada verirsem veririm yoksa kafama hiç takmıyorum bile ama doğum yapan kuzenlerimin tavsiyesiyle söylüyorum bol bol emzirmek ve hazır su içmek kısa sürede eski halimize dönmeye yardımcı oluyormuş aman süt yapsın diye 1 tane bile bisküvi yeme tatlı olan şeyler süt yapmaz sadece su süt yapar diyorlar
Zeyleysu babypoemnur çok sağ ol canım 😇 kesin öyle diyenler çok olacak tutucam kendimi inşallah 🙏🏻😇🤗💞🌸
eftelya_ser Zeyleysu malesef hormonlardan dolayı normalde 1 kilo alacağımıza 2 kilo alıyoruz ipin ucunu kaçırdığın an gidiyor artık olan olmuş üzülme sağlıkla kucağına al yavrunu sonra çaresine bakarsın ve kesinlikle diyetisyen yardımı al