bebislerimi_buyutuyorum Melekanne2606 ilk zamanlarda zorlamiyordu ama artık karnım büyümeye başladı diye en ufak bir işte çatım ağrıyor genel olarak oglum açısından fazla yorgunluğum olmuyor iş güç yemek temizlik derken 🙁😅
Aydogdu2 Melekanne2606 benimde ikinci geliyor 3.5 yasinda kızım var 15 haftalık hamileyim oğlum yolda :)
Gamze1351 Melekanne2606 2.5 buçuk yaşında kızım var 2 nciye hamileyim 31+1 haftalık oğlum olucak ins sağ salim gelsin inss 🤲
Melekanne2606 Gamze1351 Ay ne güzel ya bi kız bi erkek olması benimde bi yaşında oğlum var bu da kız olur inşallah tabi sağlıklı olması önceliğimm🥰
Melekanne2606 Mihribancglr Oyy oyy nasıl başa çıkıcaksın daha çok küçükmüş benimki 1 yaşında yinede düşünüyorum 😂
Mihribancglr Melekanne2606 bakarım yaa ikiz gibi büyüsünler 🥰 zaten Eğirdir hep soğuk 3 seneye kadar büyütürüm ikisini tayin görene kadar bakalım hayırlısıyla doğsun lar da inşallah 🤲🏻
Drkmls Melekanne2606 ilk çocuğum erkek 38 aylık 😂 yani 3 yaşına yeni girdi iki ay oldu şimdi hamileyim daha 6 haftalık 💙